Kanalice za tuš kabine AlcaPlast - Češka

Kanalice za tuš kabine polako ali sigurno sve više osvajaju tržište oprema za kupatila. Reč je o do skora revolucionarnom proizvodu, a danas već odomaćenom u svakodnevnoj prodaji. Tuš kanalice su nezamenljiv proizvod kada je reč o odvodnom sistemu zidane tuš kabine. To su kabine koje se prave, zidaju u delu kupatila namenjenom za tuširanje i koje su u ravni sa ostalim delom kupatila ili jako blago izdignute, za iznos parapeta to jest sokle. Ove zidane tuš kabine jako su korisne za starije osobe, kao i za hendikepirana lica.

AlcaPlast kanalice za tuš kabine predstavljaju ekonomičnije rešenje odvodnog sistema tuš kabine. One su cenovno povoljnije od svog glavnog konkurenta, nemačke firme ACO. AlcaPlast je jedna od najvećih čeških fabrika i pored odvodnih kanalica proizvodi i sifone svih vrsta, mehanizme za vodokotliće i drugo. Detaljnije se o njihovom programu možete upoznati na njihovom sajtu https://www.alcaplast.com/en/

Kanalice za tuš kabine AlcaPlast u svojoj osnovnoj verziji proizvode se sa plastičnim telom kanalice i prohromskom rešetkom. Postoje dve ukopne dubine, 62 cm i 85 cm. Tuš kanalica AlcaPlast može se postaviti na ulasku u tuš kabinu, na sredini prostora tuš kabine ili ugradnjom do zida. Upravo je ugradnja do zida naša preporuka, ali je prethodno potrebno uraditi pad nivoa kupatila ka tom zidu. Na ovaj način nećete svaki put gaziti kanalicu pri ulasku i izlasku iz tuš kabine, a lepše i estetski izgleda. U izboru završnog dizajna prohromske rešetke, AlcaPlast nudi 3 varijante, apz 8, 9 i 10. U ponudi su dimenzije 55, 65, 75, 85 i 95 cm u sve tri završnice.

Pored plastičnih kanalica, u ponudi Alcaplast su i kanalice za tuš kabine koje imaju telo kanala izradjeno od prohroma. Ova izrada od nerdjajućeg čelika svakako je bolja i kvalitetnija, ali istovremeno i skluplja. U ovom slučaju kupuje se odvojeno kanalica, i posebno završna pokrivna rešetka. Izbor dizajna i dimenzija je isti kao i kod standard modela tuš kanalica.

Tus kanalice AlcaPlast apz8 - 55 do 95 cm

Tus kanalice AlcaPlast apz8 - 55 do 95 cm

Tus kanalice AlcaPlast apz9 - 55 do 95 cm

Tus kanalice AlcaPlast apz9 - 55 do 95 cm

Tus kanalice AlcaPlast apz10 - 55 do 95 cm.

Tus kanalice AlcaPlast apz10 - 55 do 95 cm.

Tus kanalice AlcaPlast tehnicka sema

Tus kanalice AlcaPlast tehnicka sema

Tus kanalice AlcaPlast ugradnja do zida

Tus kanalice AlcaPlast ugradnja do zida

Tus kanalice AlcaPlast apz1 inox 55 - 95 cm

Tus kanalice AlcaPlast apz1 inox 55 - 95 cm

Top