Baterije kupatilo Grohe - Nemačka

Baterije kupatilo su neizostavan deo opreme Vašeg najintimnijeg prostora. One se svakodnevno više puta koriste od strane svih članova domaćinstva. Stoga, jako je bitno da budu kvalitetne, pouzdane i dugovečne. Svaki poznavalac sanitarnih armatura bez mnogo dvoumljenja preporučiće Vam svetskog lidera u toj oblasti – nemačku fabriku Grohe.

Baterije kupatilo Grohe predstavljaju su oličenje nemačke tehnologije i funkcionalnosti, uz tradicionalan nemački kvalitet. Reč je o jednoj od najstarijih svetskih fabrika baterija za kupatilo. Njeni počeci sežu čak u 1817 godinu kada su proizvedene prve klasične slavine, dok je 1873 godine iz proizvodnje izašla prva termostatska baterija. Pod imenom Grohe prvi put izlazi na tržište 1936 godine, okupljajući pod istom firmom gore pomenute manje manufakture. Od tada Grohe ne staje u ekspanziji i modernizaciji svoje proizvodnje. 1968 godine prvi uvodi jednoručnu slavinu, revolucionaran izum koji otvara vrata dizajnu novih budućih serija.  Krajem prošlog veka Grohe pored proizvodnje baterija za kupatilo počinje i proizvodnju ispirnih sistema. Tako se razvio ugradni vodokotlić Grohe, najpoznatiji i najpouzdaniji uz legendarni Geberit. Ovaj ugradni kotlić odlikuje se istim kvalitetom kao Geberit uz nešto povoljniju cenu.

Grohe je ogromna fabrika koja u svom proizvodnom programu ima jako puno serija baterija. Takodje, kao jedna od najkvalitetnijih je i prilično skupa. Stoga, u odabiru serija koje držimo na lageru rukovodili smo se i cenom koja treba da bude pristupačna našem tržištu. Celokupni program baterije kupatilo Grohe možete pogledati na njihovom web sajtu https://www.grohe.com/  Ono što Vam se tamo dopadne možemo poručiti iz fabrike i isporučiti Vam u jako kratkom roku. Garancija na sve baterije kupatilo Grohe je 5 godina. Takodje, obezbedjeni su i originalni Grohe rezervni delovi.

Serije Grohe koje držimo na stanju su BauEdge, BauLoop, Eurosmart, Cosmopolitan i Eurocube. Pored toga na lageru su i termostatske slavine koje je upravo Grohe prvi osmislio i po kojima je nadaleko poznat.

Baterije kupatilo

Baterije kupatilo Grohe Bauedge za kadu

Baterije kupatilo

Baterije kupatilo Grohe Bauedge za lavabo

Baterije kupatilo

Baterije kupatilo Grohe Bauedge za bide

Baterije kupatilo

Baterije kupatilo Grohe BauLoop za kadu

Baterije kupatilo

Baterije kupatilo Grohe BauLoop za lavabo

Baterije kupatilo

Baterije kupatilo Grohe BauLoop za bide

Baterije kupatilo

Baterije kupatilo Grohe Eurocube za kadu

Baterije kupatilo

Baterije kupatilo Grohe Eurocube za lavabo

Baterije kupatilo

Baterije kupatilo Grohe Eurocube za bide

Baterije kupatilo

Baterije kupatilo Grohe Eurosmart za kadu

Baterije kupatilo

Baterije kupatilo Grohe Eurosmart za lavabo

Baterije kupatilo

Baterije kupatilo Grohe Eurosmart za bide

Baterije kupatilo

Baterije kupatilo Grohe Cosmopolitan za kadu

Baterije kupatilo

Baterije kupatilo Grohe Cosmopolitan za lavabo

Baterije kupatilo

Baterije kupatilo Grohe Cosmopolitan za bide

Baterije kupatilo

Baterije kupatilo Grohe - usponska termostatska

Baterije kupatilo

Baterije kupatilo Grohe termostatska za kadu

Baterije kupatilo

Grohe ugradni vodokotlic

Top