Catalano sanitarije - Italija

Catalano sanitarije, to jest WC šolje, kao i Catalano lavaboi i bidei predstavljaju sam vrh italijanske sanitarije koju možete kupiti u našem salonu kupatila. Fabrika Catalano osnovana je u Italiji još daleke 1967 godine, što znači da su preko pola veka prisutni na tržištu opreme za kupatila.

Catalano sanitarije proizvode se u puno serija i modela. U ponudi su ovalni, četvrtasti i krajnje neobični oblici sanitarija. Catalano konzolne WC šolje proizvode se u preko 8 modela. Sve konzolne WC šolje imaju skriveno kačenje tako da se ne vide šrafovi. U ponudi su i skraćene WC šolje od svega 45 cm dužine, idealne za mala kupatila. Podne WC šolje Catalano se proizvode u tzv. Back to Wall varijanti. To znači da keramika ide skroz do zida, čime je jako laka za čišćenje bez ikakvog prostora izmedju WC šolje i zida.

Catalano lavaboi su segment kome je ova fabrika posvetila puno pažnje. Pored redovnih serijskih lavaboa u različitim dimenzijama, Catalano nudi veliki izbor nezavisnih lavaboa. To su lavaboi različitog dizajna: okrugli, ovalni, četvrtasti, ugradni, nadgradni,…u raznim dimenzijama.

Catalano sanitarije nudimo u 4 serije koje stalno držimo na lageru. To su: Catalano Verso, Catalano Zero, Catalano Sfera i Catalano Proezioni. Sve ostale serije Catalano sanitarije možete pogledati na https://www.catalano.it/ . Ono što odaberete poručujemo po potrebi, sa jako kratkim rokom isporuke, do 15 dana. Takođe, na zalihama uvek imamo i rezervne delove. Za originalne WC daske, mehanizme za vodokotlić i slično ne trebate brinuti. Pored sanitarija, Catalano je jedan od vodećih proizvođača porcelanskih tuš kada. Više o tome možete pogledati ovde.

Catalano je danas jedna od retkih evropskih fabrika koja ima proizvodnju samo u matičnoj zemlji. Na taj način ste sigurni da uz “Made in Italy” znak dobijate vrhunski kvalitetan proizvod savršenog italijanskog dizajna. Pored toga, Catalano je uveo potpuno novu tehnologiju u površinskoj zaštiti porcelanske glazure “CataGlaze“. Reč je o revolucionarnoj metodi koja prilikom pečenja keramike nanosi poseban sloj zaštite preko porcelana čime se taloženje kamenca i bakterija svodi na minimum.

lavabo Catalano - Proezioni 42 i 60 cm

konzolna WC šolja i bide Proezioni

lavabo Catalano Proezioni 80x42 cm

nadgradni lavabo Sfera fi 35 i fi 40 Catalano

WC šolja konzolna i bide Catalano - Velis

nadgradni lavabo Catalano Velis 60x42

nadgradni lavaboi Catalano Sfera - 55x35 i 70x35 cm

lavabo Catalano Verso 50x25

lavabo Verso 100x37

WC šolja konzolna i konzolni bide Catalano Verso

lavabo Catalano Zero 50 i 60 cm

Catalano Zero - konzolna WC šolja i bide 45 cm - NAJKRAĆA

Catalano - serija Zero Tondo

lavaboi Catalano - New Light 55 i 62 cm

Catalano - New light konzolna WC šolja i bide

Catalano - stilska serija Canova Royal

lavaboi Catalano - Canova Royal 60, 70 i 90 cm

Catalano sanitarije - serija Muse

Top