Kade za kupatilo Glass - Italija

Kade za kupatilo italijanske fabrike Glass su jedne od najboljih na italijanskom tržištu akrilnih kada. Radi se o jednoj od najstarijih fabrika u sferi proizvodnje kade za kupatilo od akrila. U svojoj ponudi Glass ima široku paletu proizvoda kako običnih, tako i hidromasažnih kada.

Obične akrilne kade za kupatilo Glass nudi u dve varijante: ugradne i samostojeće. Razlika je u načinu instalacije, to jest postavljanja u Vašem kupatilu. Obične ugradne kade, kako sama reč kaže, postavljaju se ugradnjom u prethodno pripremljenu cementnu košuljicu. Kada se klasično polaže, niveliše, i na kraju se opšiva, odnosno oblaže keramičkim pločicama sa prednje i bočne strane, uz ostavljanje revizionog otvora za pristup sifonu. Samostojeće kade imaju na sebi ugradjenu metalnu konstrukciju koja ojačava kadu i na kraju koje se nalaze štelujuće nogice na koje se kada postavlja na prethodno uradjene podne pločice. Uz ove kade dobijaju se prednja i bočna akrilna obloga koje su demontažne, pa se na taj način jako lako pristupa sifonu za eventualne intervencije. Kod samostojećih modela, kada se ne oblaže pločicama.

Glass je naročito poznat u segmentu hidromasažnih kada za kupatilo. Hidromasažne kade ovog proizvodjača odlikuju se besprekornim kvalitetom uz savršen italijanski dizajn. Sve Glass hidromasažne kade isporučuju se kao samostojeće, dakle sa konstrukcijom, oblogama i sifonom. Glass se izdvaja odličnim odnosom cena-kvalitet u odnosu na druge proizvodjače ove branše. Kompletnu ponudu ove kompanije možete pogledati na njihovom sajtu http://www.glass1989.com/ i potom odabrani model poručiti preko našeg salona kupatila.

Kade za kupatilo sa hidromasažom ovog proizvodjača nude se u 2 varijante, hidro i hidro-aero. Kod hidro modela akrilna kada je opremljena sa 6 vodenih mlaznica po zidovima kade, kroz koje voda izlazi pod velikim pritiskom. Hidro-aero model pored ovih, ima i 10 aero, tj vazdušnih mlaznica po patosu kade kroz koje se upumpava vazduh pod pritiskom.

Hidromasažne kade predstavljaju pravo relaksirajuće i terapeutsko sredstvo u Vašem kupatilu koje će Vam pružati zadovoljstvo dugi niz godina. Garancija za kade je 5 godina, dok je garancija na motore 2 godine. Na svaku kadu moguće je postaviti paravan za kupatilo.

Kade za kupatilo

hidromasazna kada Glass 150x70

Kade za kupatilo

hidromasazna kada Glass 160x70

Kade za kupatilo

hidromasazna kada Glass 170x70

Kade za kupatilo

hidromasazna kada Glass 180x80

Kade za kupatilo

hidromasazna kada Glass 150x100

Kade za kupatilo

ugaona hidromasazna kada Glass 140x140

Top