Kolpa San kade - SLOVENIJA

Kolpa San kade za kupatilo su jedne od najboljih koje možete postaviti u svoje kupatilo. Radi se o jednoj od najstarijih i najpoznatijih fabrika još iz doba bivše Jugoslavije. Poslujući u to vreme u okviru koncerna Novoles, i kasnije odvojivši se od njega, Kolpa San je izgradio ime koje se sa poštovanjem izgovara u domenu opreme za kupatila. Investirajući u nove tehnologije i materijale, Kolpa San je prvi na ovim ex Yu prostorima ispunio sve zahtevne EU standarde.

Kolpa San kade proizvode se, slobodno možemo reći, u svim dimenzijama. Impozantan je asortiman ove fabrike, kako u pogledu modela, tako i u pogledu dimenzija. U pogledu modela, pored klasičnih pravougaonih kada svih dimenzija, nude se i ugaone kade. Kolpa san kade proizvode se kao ugradne i kao stojeće sa konstrukcijom za postavku na gotove keramičke pločice.

Ugradne kade, kako sama reč kaže, postavljaju se ugradnjom u prethodno pripremljenu cementnu košuljicu. Kada se klasično polaže, niveliše, i na kraju se opšiva, odnosno oblaže keramičkim pločicama sa prednje i bočne strane, uz ostavljanje revizionog otvora za pristup sifonu.

Stojeće kade imaju na sebi ugrađenu metalnu konstrukciju koja ojačava kadu. Na njenom kraju se nalaze štelujuće nogice na koje se kada postavlja na prethodno postavljene podne pločice. Uz ove kade dobijaju se prednja i bočna akrilna obloga koje su demontažne, pa se na taj način jako lako pristupa sifonu za eventualne intervencije. Kod samostojećih modela, kada se ne oblaže pločicama.

Hidromasažne kade su poseban segment kada za kupatilo. One imaju i dodatnu terapeutsku, masažnu i opuštajuću funkciju za korisnika. Kolpa San se može pohvaliti da je prvi na prostorima bivše Jugoslavije proizveo hidromasažnu kadu još 1983 godine. Hidromasažne Kolpa San kade se proizvode kao hidro i kao hidro-aero masažne kade. To znači da imaju samo vodenu ili kombinovanu vodeno-vazdušnu masažu.

Na sve kade iz programa Kolpa San lako se može postaviti paravan za kadu. Imamo nekoliko gotovih, standardnih modela paravana, a vršimo i izradu po meri.

Kolpa San kada Mini 100 x 70 ugradna

Kolpa San kada Tamia - 140x70 i 150x70 - ugradna i samostojeća

Kolpa San kada Tamia - 160x70 i 170x70 - ugradna i samostojeća

Kolpa San kada Figaro 150x70 i 160x80, VISINA 30cm - ugradna

Kolpa San kada Figaro 170x75, VISINA 30cm - ugradna

Kolpa San kada Elektra 160x75 i 170x70 - ugradna i samostojeća

Kolpa San kada Elektra 180x80 i 190x90 - ugradna i samostojeća

Kolpa San kada Evelin 140x70 i 150x70 - ugradna i samostojeća

Kolpa San kada Evelin 160x70 i 170x75 - ugradna i samostojeća

Kolpa San ugaona kada Royal 120x120 i 130x130 - ugradna i samostojeća

Kolpa San kada Calando 160x90, L ili D - ugradna i samostojeća

Kolpa San kada Beatrice 170x110 (70), L ili D - ugradna i samostojeća

Top