Paravani za kade

Paravani za kade predstavljaju ne nužan, ali jako koristan deo opreme za kupatilo. Ugradnjom paravana na Vašu kadu sprečavate prskanje vode po ostalim delovima kupatila. Ovaj vid zaštite kade zasenio je tradicionalne i prevaziđene zavese za kupatilo. Prednosti se ogledaju što se ne lepe za telo kao zavese, ne buđaju i jako lako se održavaju.

Paravani za kade u našem salonu opreme za kupatilo nude se uz popust ukoliko kupite i kadu za kupatilo. U prilici smo da Vam ponudimo nekoliko tipova paravana za kade. Oni se razlikuju po materijalu izrade, kao i po svojoj veličini.

U pogledu materijala izrade razlikuju se stakleni paravani za kadu i oni od pleksiglasa. Stakleni paravani za kade su nešto najkvalitetnije i istovremeno dekorativno čime možete zaštititi Vašu kadu. Radi se o uvoznim paravanima renomiranih evropskih fabrika, izrađenim od 6 mm kaljenog sigurnosnog stakla. Ovi paravani imaju tzv. Antiplaque zaštitu protiv taloženja kamenca. Proizvode se u dve dimenzije, većoj i manjoj. Manja dimenzija ovog paravana za kadu je oko 80 cm i ona je jednodelna. Veći model je oko 115 cm i on je dvodelni, iz dva krila stakla. Karakteristika oba ova modela paravana za kadu je da se mogu potpuno saviti, tj složiti uz zid.

Drugi segment naše ponude paravana za kadu podrazumeva izradu po meri. Paravani po meri izrađuju se od pleksiglasa ili od kaljenog stakla debljine 4 ili 8 mm. U ovom slučaju Vi određujete debljinu stakla, veličinu i način otvaranja. U ponudi su klizni sistem otvaranja i sistem otvaranja na šarke. Prednost izrade paravana po meri je mogućnost zatvaranja kompletne kade sa svih strana. U slučaju da se opredelite za izradu po meri, naše stručno osoblje izlazi na teren i uzima mere i dogovara se o načinu otvaranja i Vama bitnim detaljima. Rok izrade je izmedju 10 i 20 dana uz besplatnu dostavu i montažu.

Paravan za kadu 85 cm, h=150 sklopivi - 6mm mat staklo

Paravani za kade ConLux - 95 cm, h=140 sklopivi - 6 mm kaljeno staklo

Paravani za kade Titan I - 75 cm, h=140 sklopivi - 6mm kaljeno staklo

Paravani za kade Titan II - 114 cm, h=140 sklopivi - 6mm kaljeno staklo

Huppe paravan za kadu 75 cm, h=150 - jednodelni univerzalni

Huppe paravani za kade - 100 i 120 cm. visina=150 - levi i desni sklopivi

Paravan za kadu Titan I BLACK - 75 cm, h=140 sklopivi - 6mm kaljeno staklo

Paravan za kadu Titan II BLACK - 114 cm, h=140 sklopivi - 6mm kaljeno staklo

Top