Kade za kupatila Zomar - Srbija

Kade za kupatila Zomar predstavljaju glavni element kupatila koji pored higijenske, ima i relaksirajuću funkciju. Naš salon kupatila ove kade ima u svojoj ponudi od osnivanja, dakle preko 20 godina. Izuzetno mali broj reklamacija, kao i dobro organizovana servisna mreža doprinele su da se ove kade prodaju bolje od svih drugih u našoj ponudi.

U našem salonu kupatila nudimo Vam kade različitih dimenzija i dizajna. Akrilne kade su najsavremenije kade, ojačane drvenom pločom na dnu kade, staklenom vunom kao za čamce i površinskim slojem akrila. Akril daje kadi sjaj, prijatnost na dodir i veoma je lak za održavanje i dugovečan. Bitno je naglasiti da se kade za kupatila Zomar ne smeju tretirati abrazivnim sredstvima prilikom održavanja, već samo tečnim.

Kade za kupatila nudimo u 3 varijante. Akrilne kade za ugradnju, tj uzidjivanje, su kade koje se postavljaju klasično, ugradnjom u pripremljenu košuljicu i oblažu se frontalno keramičkim pločicama. U ovom slučaju potrebno je ostaviti otvor za vratanca kojim se pristupa sifonu kade.

Akrilne kade Lux su kade koje imaju svoju konstrukciju na kojoj stoje i štelujuće nogice. Uz ove kade dobijaju se i prednji i bočni paneli kojima se kada oblaže, pa nije potrebno oblaganje pločicama. Ovakve kade se postavljaju na gotove, postavljene podne keramičke pločice. Prednost ovih kada je jako laka montaža i demontaža.

Hidromasažne kade su deo naše ponude koji pored osnovne funkcije uvodi i wellness u Vaše kupatilo. To su kade koje imaju set hidro vodenih mlaznica, najčešće 6 komada po zidovima kade. Pored toga po želji ugradjuje se i set aero, tj vazdušnih mlaznica, najčešće 10 komada po dnu kade.

Akrilne kade Zomar imaju 5 godina garancije, dok je garancija na motor kod hidromasažnih kada 2 godine. Sve kade, i obične i hidromasažne nude se u jako velikom broju dimenzija, i na svaku se može postaviti paravan za kupatilo. Kod pravougaonih oblika imamo sve dimenzije od 105 do 200 cm., dok kod ugaonih kada nudimo dimenzije 120×120, 130×130, 140×140 i 150×150.

Kade za kupatila

kada Penelopa 120,130 i 140 cm

Kade za kupatila

kada Marta 150x70 cm

Kade za kupatila

kada Karolina 160 i 170 cm

Kade za kupatila

kada Stella 154x100 cm

Kade za kupatila

kada Zafira 200x100 cm

Kade za kupatila

ugaona kada Simona 140 i 150

Top