Keramičke pločice Paradyz - Poljska

Keramičke pločice poljske fabrike Paradyz predstavljaju novitet u ponudi našeg salona keramike. To je fabrika koju smo u naš asortiman uvrstili pre 3 godine. Od tada iz godine u godinu, ona beleži rast u strukturi naše prodaje pločica. Paradyz je najstarija poljska fabrika keramičkih pločica, koja postoji više od 30 godina. U vreme socijalizma fabrika je stagnirala, proizvodila ne tako atraktivne modele namenjene širokim narodnim masama za zadovoljenje najnužnijih potreba. Na značaju dobija ulaskom Poljske u EU, kada ovladava modernom zapadnom tehnologijom proizvodnje keramičkih pločica. Uvode se nove mašine za proizvodnju i novi načini proizvodnje. Ovo pre svih digitalna štampa, kao i raznovrsnost ponude formata keramičke pločice. Fabrika od tada beleži značajan rast udela na evropskom tržištu keramike sa prisustvom u skoro svim zemljama starog kontinenta.

Proizvodni asortiman ove fabrike je jako veliki čime parira velikim imenima italijanskih i španskih fabrika koje proizvode keramičke pločice. U ponudi su zidne keramičke pločice, podne granitne pločice, veliki izbor dekornih pločica, mozaika i bordura. Prilikom uvodjenja keramike Paradyz u naš prodajni asortiman, ono što nam je zapalo za oko je raznovrsnost boja u ponudi. Ova fabrika ističe se ponudom živih, jarkih boja u svojoj paleti pločica za kupatilo. Ovo je distancira od dominantnih sivih, bež i braon boja koje čine okosnicu i najveći udeo proizvodnje mnogih fabrika. Stoga, u prilici smo da vam ponudimo zelene, roze, ljubičaste, narandžaste i druge boje, i to u par njihovih nijansi.

Najbolje od svega, uz odličan kvalitet i dizajn keramike, keramičke pločice  ovog proizvodjača su niže od konkurencije. Fokus lagera u našem salonu keramike jesu upravo gore opisane življe boje pločica. Nudimo i nekoliko klasičnih bež i braon serija i jako atraktivne crne i bele pločice visokog sjaja. One imaju oborene, fasetirane ivice, i pravi su hit i pun pogodak. Ponudu Paradyz keramike možete pogledati na njihovom sajtu https://www.paradyz.com/en . Zahvaljujući jako čestom uvozu i kamionima koje imamo iz fabrike, u prilici smo da ono što Vam se dopalo a mi ga nemamo na stanju, da Vam obezbedimo u roku od desetak dana.

Keramičke pločice Paradyz Emily

keramicke plocice Paradyz Emily 30x60

Keramičke pločice Paradyz Maloli

keramicke plocice Paradyz Maloli 20x60

Keramičke pločice Paradyz Modul

keramicke plocice Paradyz Modul 30x60

Keramičke pločice Paradyz Orrios kup

keramicke plocice Paradyz Orrios 30x60

Keramičke pločice Paradyz Vivida Verde

keramicke plocice Paradyz Vivida Verde 30x60

Keramičke pločice Paradyz Vivida Viola

keramicke plocice Paradyz Vivida Viola 30x60

Top