Keramičke pločice Paradyz - Poljska

Keramičke pločice poljske fabrike Paradyz predstavljaju novitet u ponudi našeg salona keramike. To je fabrika koju smo u naš asortiman uvrstili pre 3 godine. Od tada iz godine u godinu, ona beleži rast u strukturi naše prodaje pločica. Paradyz je najstarija poljska fabrika keramičkih pločica, koja postoji više od 30 godina. U vreme socijalizma fabrika je stagnirala, proizvodila ne tako atraktivne modele namenjene širokim narodnim masama za zadovoljenje najnužnijih potreba. Na značaju dobija ulaskom Poljske u EU, kada ovladava modernom zapadnom tehnologijom proizvodnje keramičkih pločica. Uvode se nove mašine za proizvodnju i novi načini proizvodnje kao što su digitalna štampa, granitne i podne keramičke pločice. Fabrika od tada beleži značajan rast udela na evropskom tržištu keramike sa prisustvom u skoro svim zemljama starog kontinenta.

Proizvodni asortiman ove fabrike je jako veliki čime parira velikim imenima italijanskih i španskih fabrika koje proizvode keramičke pločice. U ponudi su zidne keramičke pločice, podne granitne pločice, veliki izbor dekornih pločica, mozaik pločice i bordure. Prilikom uvođenja keramike Paradyz u naš prodajni asortiman, ono što nam je zapalo za oko je raznovrsnost boja u ponudi. Ova fabrika ističe se ponudom živih, jarkih boja u svojoj paleti pločica za kupatilo. Ovo je distancira od dominantnih sivih, bež i braon boja koje čine okosnicu i najveći deo proizvodnje mnogih fabrika. Stoga, u prilici smo da vam ponudimo zelene, roze, ljubičaste, narandžaste i druge boje, i to u par njihovih nijansi.

Najbolje od svega, uz odličan kvalitet i dizajn keramike, keramičke pločice ovog proizvođača su jeftinije od konkurencije. Fokus lagera u našem salonu keramike jesu upravo gore opisane življe boje pločica. Nudimo i nekoliko klasičnih bež i braon serija i jako atraktivne crne i bele pločice visokog sjaja. One imaju oborene, fasetirane ivice, i pravi su hit i pun pogodak. Ponudu Paradyz keramike možete pogledati na njihovom sajtu https://www.paradyz.com/en . Zahvaljujući jako čestom uvozu i kamionima koje imamo iz fabrike, u prilici smo da Vam obezbedimo u roku od desetak dana ono što Vam se dopalo, a mi ga nemamo na stanju.

keramičke pločice Paradyz - Maloli 20x60

keramičke pločice Paradyz - Emily 30x60

keramičke pločice Paradyz - Orrios 30x60

keramičke pločice Paradyz - Modul 30x60

keramičke pločice Paradyz - Vivida viola i bianco 30x60

keramičke pločice Paradyz - Vivida Viola 30x60

keramičke pločice Paradyz - Vivida Verde 30x60

keramičke pločice Paradyz - Orrios 30x60 kuhinja

keramičke pločice Paradyz - Colors 20x20

podne pločice Paradyz - Sextans Grafit i Gris 40x40

podne pločice Paradyz - Sextans Beige 40x40

podne pločice Paradyz - Track Grys 30x30

Top