Keramičke pločice za kupatilo Halcon - Španija

Keramičke pločice za kupatilo španskog proizvodjača Halcon sa ponosom nudimo u našem salonu keramike. Radi se o jednom od najvećih koncerna na evropskom tržištu kupatilskih keramičkih pločica. Ova kompanija u svom sastavu okuplja nekoliko fabrika koje posluju pod firmom Grupo Halcon. Sve te fabrike u ovom sistemu su specijalizovane za razne vrste keramičkih pločica. Zato se keramičke pločice za kupatilo ovog proizvodjača mogu pohvaliti sjajnim izborom i dizajnom. U ponudi su kako podne pločice, tako i granitna keramika, zidne keramičke pločice kao i dekorne keramičke pločice. Celokupni program ove fabrike je jednostavno nemoguće držati na stanju. Stoga, mi smo se odlučili za serije za koje smatramo da su najzanimljivije. Ostatak njihove ponude možete pogledati na http://www.halconceramicas.com/en/  . Ukoliko Vam nešto zapadne za oko, možemo Vam to poručiti prilikom narednog uvoza.

Zidne keramičke pločice za kupatilo fabrika Halcon nudi u mnogim dimenzijama. Uglavnom su u pitanju novi, moderni duguljasti formati kao što su 24×68, 20×60 i 20×50 cm. Završnica glazure je u visokom sjaju ili matu, tako da će svako pronaći nešto za sebe. Takodje, za naglašavanje detalja u kupatilu nudi se puno pripadajućih dekornih pločica sa reljefnim ili prugastim ukrasima ili sa različitim motivima.

Podne keramičke pločice za kupatilo Halcon fabrike odlikuju se izuzetnom otpornošću. One mogu biti glazirane ili matirane. Namenjene su podnom oblaganju Vašeg kupatila, predsoblja i hodnika. Najčešći formati ovih pločica su 30×60, 45×45 i 60×60 cm, ali ima i drugih.

Pored njih Halcon ima u ponudi i veliki izbor granitnih pločica i gres porcellanato pločica. Ova keramika namenjena je spoljnim oblaganjima, kao i oblaganju gazećih javnih površina sa velikom frekventnošću kao što su aerodromi, tržni centri itd. Ovde su prisutni formati 45×90, 23×120, 60×60 i mnogi drugi. Pored jednobojnih modela nudimo i modele sa imitacijom mermera, travertina, pločice imitacija drveta i mnoge druge. Izbor keramičkih pločica Halcon je pravi izbor za svaki prostor koji oblažete keramikom.

keramičke pločice za kupatilo Halcon - Darwin Crema 20x50

keramičke pločice za kupatilo Halcon - Elements 60x60 imitacija mermera

keramičke pločice za kupatilo Halcon - Escudo 60x60

keramičke pločice za kupatilo Halcon - Jazmin 20x50

keramičke pločice za kupatilo Halcon - Laponia 24x68

keramičke pločice za kupatilo Halcon - Mikado 24x68 mozaik pločice

keramičke pločice za kupatilo Halcon - Palatina 45x90 imitacija mermera

keramičke pločice za kupatilo Halcon - Pax 20x50

keramičke pločice za kupatilo Halcon - Stone Tierra 30x60 imitacija kamena

keramičke pločice za kupatilo Halcon -Stockholm Gris 20x60

keramičke pločice za kupatilo Halcon -Stockholm Marron 20x60

keramičke pločice za kupatilo Halcon -Komy Stone 30x60 imitacija kamena

Top