Granitne pločice

Granitne pločice predstavljaju osnovu naše ponude kada su u pitanju pločice za oblaganje podova. Radi se o visokokvalitetnim pločicama otpornim na mraz i habanje. Ova keramika mora ispuniti stroge zahteve i standarde jer se uglavnom koristi za oblaganje velikih površina koje su izložene visokoj eksploataciji. Ovde spadaju tržni centri, klinički centri, pozorišta, aerodromi i slično, kao i spoljni, vanjski prostori.

Granitne pločice za vanjska oblaganja su najtvrđe i najotpornije pločice – takozvane gres porcellanato. Ta vrsta granitne keramike odlikuje se maksimalnom izdržljivošću na habanje i na niske temperature. Ovo je jako bitno kada je u pitanju opremanje lokala, poslovnih prostora, ulaza u zgrade, kao i objekata koji trpe svakodnevna velika opterećenja poput magacina.

U ponudi dominiraju granitne pločice većih formata30×60, 45×45, 60×60, 45×90, 60×120. Kod izbora boja prednjače nijanse sive, terakote, bež i braon boje, koje podsećaju na prirodne materijale. Dezeni u kojima se proizvode ove keramičke pločice su mnogobrojni. U ponudi su obične jednobojne granitne pločice, zatim pločice imitacija mermera, pločice imitacija kamena, pločice imitacija drveta i slično. Tehnologija izrade je toliko uznapredovala da položene granitne pločice izgledaju kao da su iz komada. Ovo je zahvaljujući laserskom sečenju istih, tako da se spajaju bez fugne.

Pločice imitacija kamena u poslednje vreme su jako popularne. Rade se kao manji i veći komadi umetnutog kamena, pa kupac ima utisak da se radi o pravom kamenu. Ove pločice su otporne na mraz i najčešće se koriste za podna oblaganja bašti kuća i restorana. Za dodatnu dekoraciju kombinuju se sa podnim mozaik pločicama.

Granitne pločice hexagon Versalles 20x24 - bele i dekorne

imitacija drveta Artic Wood 23x120

imitacija drveta Artic 23x120

Granitne pločice hexagon Iron Hex 20x24

Granit Riviera Antracite 60x60

Granit Riviera Grey 60x60 i Riviera Beige 60x60

Granit Walking artic 60x60

Granit Walking desert 60x60

Granit - imitacija kamena Norton 60x60

Granit - imitacija kamena Istria blanco 60x60

Granit - imitacija kamena Istria Grafito 60x60

Granit Istria line 60x60 imitacija kamena

Granit - imitacija drveta Juno wood 23x120

Granit - imitacija drveta Soft Grey 31x62 Stargres

Granit - imitacija drveta Scandinavia 31x62 Stargres

Granit imitacija drveta

Granitne pločice 30x60

Granit Istria dekor 60x60 imitacija kamena

Top