Granitne pločice

Granitne pločice predstavljaju osnovu naše ponude kada su u pitanju pločice za oblaganje podova. Radi se o visokokvalitetnim pločicama otpornim na mraz i habanje. Ova keramika mora ispuniti stroge zahteve i standarde jer se uglavnom koristi za oblaganje velikih površina koje su izložene visokoj eksploataciji. Ovde spadaju tržni centri, klinički centri, pozorišta, aerodromi i slično, kao i spoljni, vanjski prostori.

Granitne pločice za vanjska oblaganja su najtvrđe i najotpornije pločice – takozvane gres porcellanato. Ta vrsta granitne keramike odlikuje se maksimalnom izdržljivošću na habanje i na niske temperature. Ovo je jako bitno kada je u pitanju opremanje lokala, poslovnih prostora, ulaza u zgrade, kao i objekata koji trpe svakodnevna velika opterećenja poput magacina.

U ponudi dominiraju granitne pločice većih formata30×60, 45×45, 60×60, 45×90, 60×120. Kod izbora boja prednjače nijanse sive, terakote, bež i braon boje, koje podsećaju na prirodne materijale. Dezeni u kojima se proizvode ove keramičke pločice su mnogobrojni. U ponudi su obične jednobojne granitne pločice, zatim pločice imitacija mermera, pločice imitacija kamena, pločice imitacija drveta i slično. Tehnologija izrade je toliko uznapredovala da položene granitne pločice izgledaju kao da su iz komada. Ovo je zahvaljujući laserskom sečenju istih, tako da se spajaju bez fugne.

Pločice imitacija kamena u poslednje vreme su jako popularne. Rade se kao manji i veći komadi umetnutog kamena, pa kupac ima utisak da se radi o pravom kamenu. Ove pločice su otporne na mraz i najčešće se koriste za podna oblaganja bašti kuća i restorana. Za dodatnu dekoraciju kombinuju se sa podnim mozaik pločicama.

Granitne pločice hexagon Chess White i Negro mate 32x37

imitacija drveta Artic Wood 23x120

imitacija drveta Artic 23x120

Granitne pločice hexagon Concrex 3D mate 32x37

Granit Riviera Antracite 60x60

Granit Riviera Grey 60x60

Granit Walking artic 60x60

Granit Walking desert 60x60

Granit - imitacija kamena Norton 60x60

Granit - imitacija kamena Istria blanco 60x60

Granit - imitacija kamena Istria Grafito 60x60

Granit Istria line 60x60 imitacija kamena

Granit - imitacija drveta Juno wood 23x120

Granit - imitacija drveta Soft Grey 31x62 Stargres

Granit - imitacija drveta Scandinavia 31x62 Stargres

Granit imitacija drveta

Granitne pločice 30x60

Granit Istria dekor 60x60 imitacija kamena

Top