Mozaik pločice i dekorne pločice

Mozaik pločice, kao i odgovarajuće dekor pločice različitih motiva predstavljaju deo koji će ulepšati Vaše kupatilo, kuhinju, terasu ili baštu. Ova vrsta pločica ne stavlja se u celo kupatilo, već u deo koji se želi posebno naglasiti. Taj naglašeni deo prostora odmah upada u oči i ostavlja sveukupni lep utisak. Najčešće se naglašava, to jest oblaže ovim pločicama prostor tuš kabine, deo iznad kade, deo oko i iznad ugradnog vodokotlića ili vertikala oko lavaboa. Ostatak kupatila radi se, po pravilu, neutralnim jednobojnim pločicama za kupatilo. Mozaik pločice takođe ulepšavaju i kuhinje postavkom između gornjih i donjih kuhinjskih elemenata, dok se bazenski mozaici koriste za bazene.

U ponudi su mozaik pločice od keramike, kao i kombinacija sitnih komada stakla i kamena. Ove pločice su izrađene na mrežici, najčešće formata 30×30 cm. One se lako mogu seći i od njih praviti uzane bordure za ukrašavanje. Takođe, često se koriste i za oblaganje bazena, baštenskih stolova i slično. Ovde izdvajamo renomiranu italijansku fabriku Appiani koju zastupamo i koja je lider na tom polju. Pored njih u ponudi su i mozaici kineskih fabrika.

Dekorne granitne pločice španskih fabrika su od skora u ponudi našeg salona keramike, i već imaju odličnu prođu kod kupaca. Ove pločice su i podne i mraz otporne, tako da se mogu koristiti i za spoljna oblaganja. Ovi dekorni graniti sastoje se od nekoliko različitih motiva, koji se sklapaju u celinu. Najnoviji dekor graniti su trodimenzionalne 3D dekor pločice, koje ostavljaju utisak vizuelne dubine tog prostora. Ove granitne pločice najčešću primenu imaju za podove dnevnog boravka, kuhinja, terasa i bašti.

Novitet u ponudi su šestougaone, heksagonalne pločice koje daju potpuno novu dimenziju prostoru. Rade se u nekoliko boja, sa pripadajućim dekorima i opet 3D tehnologijom.

mozaik pločice Hexagon Bold 17,5x20

Mozaik pločice Kale Heritage heksagonalne

mozaik pločice kamen

mozaik pločice kamen-staklo

mozaik pločice staklo-kamen

dekor pločice za kupatilo - mozaik Vernon Argenta

dekor pločice imitacija cigle Mieres rustico 32x48

dekor pločice imitacija cigle Mieres rojo i blanco 32x48

dekor pločice - granit Zane Grey 33,3x33,3

dekor pločice - granit Simon 45x45

dekor pločice - granit Ross Marfil 33,3x33,3

dekor pločice - granit Origin Mix 45x45

dekor pločice - granit Antigua Coto 45x45

dekor pločice - granit Bara Marfil 33,3x33,3

dekor pločice - granit Archie 45x45

dekor pločice - granit Exeter Marfil 33,3x33,3

dekor pločice - granit Hame Marfil 33,3x33,3

Top