Mozaik pločice i dekorne pločice

Mozaik pločice, kao i odgovarajuće dekor pločice različitih motiva predstavljaju deo koji će ulepšati Vaše kupatilo, kuhinju, terasu ili baštu. Ova vrsta pločica ne stavlja se u celo kupatilo, već u deo koji se želi posebno naglasiti. Taj naglašeni deo prostora odmah upada u oči i ostavlja sveukupni lep utisak. Najčešće se naglašava, to jest oblaže ovim pločicama prostor tuš kabine, deo iznad kade, deo oko i iznad ugradnog vodokotlića ili vertikala oko lavaboa. Ostatak kupatila radi se, po pravilu, neutralnim jednobojnim pločicama za kupatilo. Mozaik pločice takođe ulepšavaju i kuhinje postavkom između gornjih i donjih kuhinjskih elemenata, dok se bazenski mozaici koriste za bazene.

U ponudi su mozaik pločice od keramike, kao i kombinacija sitnih komada stakla i kamena. Ove pločice su izrađene na mrežici, najčešće formata 30×30 cm. One se lako mogu seći i od njih praviti uzane bordure za ukrašavanje. Takođe, često se koriste i za oblaganje bazena, baštenskih stolova i slično. Ovde izdvajamo renomiranu italijansku fabriku Appiani koju zastupamo i koja je lider na tom polju. Pored njih u ponudi su i mozaici kineskih fabrika.

Dekorne granitne pločice španskih fabrika su od skora u ponudi našeg salona keramike, i već imaju odličnu prođu kod kupaca. Ove pločice su i podne i mraz otporne, tako da se mogu koristiti i za spoljna oblaganja. Ovi dekorni graniti sastoje se od nekoliko različitih motiva, koji se sklapaju u celinu. Najnoviji dekor graniti su trodimenzionalne 3D dekor pločice, koje ostavljaju utisak vizuelne dubine tog prostora. Ove granitne pločice najčešću primenu imaju za podove dnevnog boravka, kuhinja, terasa i bašti.

Novitet u ponudi su šestougaone, heksagonalne pločice koje daju potpuno novu dimenziju prostoru. Rade se u nekoliko boja, sa pripadajućim dekorima i opet 3D tehnologijom.

mozaik pločice Hexagon Bold 17,5x20

Mozaik pločice Kale Heritage heksagonalne

mozaik pločice kamen

mozaik pločice kamen-staklo

mozaik pločice staklo-kamen

mozaik pločice Andros Negro i White 25x50

dekor pločice imitacija kamena Cadaques Gris 33x55

dekor pločice imitacija kamena Cadaques Musgo 33x55 Halcon

dekor pločice Tokio Negro 22,5x22,5

Podne dekor pločice Art Monet 22,3x22,3

Podne dekor pločice Degas Blanco i Negro 22,3x22,3

dekor pločice - granit Origin Mix 45x45

heksagon pločice Cerlat Black & White Hex

heksagon pločice Cerlat Brindesi Gris 22,5x22,5

heksagon pločice Cerlat Esen Hexagon

dekor pločice Cerlat London

dekor pločice Cerlat Livorno 22,5x22,5

mozaik pločice CAMALEONTE DECOR MIX NEGRO 20x60

Top