Keramika Ecoceramic - Španija

Keramika španske fabrike Ecoceramic je istovremeno novitet i pun pogodak u našem salonu kupatila. Uveli smo je u naš prodajni asortiman 2014 godine. Naime, prilikom posete velikom sajmu keramike u Valensiji te godine uočili smo novog izlagača. Ta kompanija, Ecoceramic, isticala se drugačijim dizajnom i pristupom. U kratkom razgovoru sa ljubaznim domaćinima saznali smo da se radi o relativno mladoj fabrici keramičkih pločica iz Španije osnovane 2009 godine, koja je okupila nekoliko entuzijasta iz ove oblasti.

Početni koncept ove fabrike bila je proizvodnja podnih keramičkih pločica. Stoga, u asortimanu je dominirala podna keramika velikih formata namenjena oblaganju većih površina. Zahvaljujući uspehu u tome i sve većom tražnjom za zidnom i kupatilskom keramikom, fabrika uvodi i liniju za proizvodnju ovih vrsta keramičkih pločica.

Zidne keramičke pločice za kupatilo uvedene su kasnije primenom najnovije tehnologije lasreske i digitalne štampe. U ponudi je keramika različitih formata, dezena i boja, sa pratećim dekorativnim pločicama jako lepih motiva. Od zidne keramike izdvajamo seriju “Rainbow”, modernog duguljastog formata 25×70 cm. Ova serija unosi živost u kupatilo jer se proizvodi u crvenoj, plavoj i sivoj boji sa pratećim dekorativnim mozaik pločicama. Pored nje, jako popularna je serija “Atelier” formata 7,5×15 cm u beloj, crnoj i bež boji. To je vanvremenska pločica idealna kako za naglašavanje delova kupatila, tako i za kuhinje, kafiće, restorane. Pun pogodak je serija “Mijeres”, imitacija stare cigle u 3 različite rustične završne obrade. Uvođenjem zidnih keramičkih pločica, Ecoceramic fabrika beleži stalni uspon i zauzima značajno mesto na tržištu španske keramike. Takođe, ovaj proizvođač obezbeđuje prisustvo svojih pločica u skoro svakoj zemlji Evrope.

U našem salonu keramike BG Sanitarija možemo se pohvaliti stalnim lagerom nekih 7, 8 serija ove fabrike. Ostale serije koje nemamo na stanju možete pogledati na njihovom sajtu http://www.ecoceramic.es/en/ . Odabrane pločice po Vašoj želji možemo naručiti iz fabrike sa jako kratkim rokom isporuke.

Keramika Ecoceramic - polirana Leonardo 60x60

Keramika Ecoceramic - Mieres rojo 32x48 imitacija cigle

Keramika Ecoceramic - Mieres rustico 32x48 - imitacija stare cigle

Keramika Ecoceramic - One Blanco 31x61

Keramika Ecoceramic - One Gris 31x61

Keramika Ecoceramic - Rainbow Blue 25x70

Keramika Ecoceramic - Rainbow Rojo 25x70

Keramika Ecoceramic - Savona 31x61

Keramika Ecoceramic - Layers Gris 30x90

Keramika Ecoceramic - Layers Bone 30x90

Keramika Ecoceramic - Atelier Nero i Blanco 7,5 x 15 cm

Keramika Ecoceramic - Blanco Brillo 30x90

Top