Kupatilska oprema Geberit - Švajcarska

Kupatilska oprema Geberit predstavlja širok spektar proizvoda koji omogućavaju efikasnije funkcionisanje Vašeg kupatila. Detaljnije o ovoj kompaniji možete pogledati na https://www.geberit.com/en/. Sigurno je da su ugradni vodokotlići Geberit prva asocijacija kada se pomene ime ovog švajcarskog giganta. Medjutim, oni su daleko od jedinog što ova kompanija nudi.

Upravo je Geberit prvi osmislio tehnologiju ugradnog vodokotlića, koju su posle primenile, slobodno možemo reči prekopirale i mnoge druge fabrike. Radi se o nekad revolucionarnom izumu, a danas uobičajenom i prisutnom u skoro svakom kupatilu. Geberit ugradni vodokotlići štede Vaš prostor u kupatilu i čine ga lepšim i lakšim za čišćenje. Razlikujemo nekoliko modela u zavisnosti od toga koja vrsta WC šolje se montira. Ukoliko se radi o konzolnoj visećoj WC šolji, Geberit ugradni vodokotlić ima konstrukciju atestiranu na 400 kg težine. Pored toga kupatilska oprema Geberit proizvodi i ugradne vodokotliće za podne, patosne WC šolje, kao i obične plastične nadzidne vodokotliće.

Ugradni vodokotlić, kao što mu sama reč kaze se ne vidi. Lepotu tog minimalizma daje Geberit taster za ugradni vodokotlić. Kupatilska oprema Geberita podrazumeva čitavu paletu tastera, od običnih plastičnih do stilizovanih koji predstavljaju prava umetnička dela. S druge strane u ponudi su i visoko tehnološki tasteri, beskontaktni koji vodokotlić aktiviraju na senzor. Dodajte ovome i osveživače WC šolje i mogućnosti kombinovanja su ogromne.

Geberit Monolith serija je najnovija, ekskluzivna serija ove fabrike, za one koji ne žele da vodokotlić ugradjuju u zid. Geberith Monolith se postavlja na zid i ima luksuznu završnu obradu u različitim bojama stakla uz besprekornu funkcionalnost.

Pored vodokotlića kao udarnih proizvoda kupatilska oprema Geberit nudi niz korisnih proizvoda za montažu lavaboa i bidea. Reč je o nosećim konstrukcijama za kačenje lavaboa i bidea ukoliko je zid na koje ih treba postaviti izradjen od gipsa ili sličnih slabijih materijala.

Za sve Geberit proizvode obezbedjena je garancija od 5 do 10 godina, uz naravno servisnu mrežu, iskusne montere i rezervne delove. U cilju unapredjenja svoje ponude kupatilske opreme, firma je kupila nekoliko fabrika sanitarija, kao što su Pozzi Ginori, Kolo i druge, koje sada posluju u okviru Geberit Group.

Kupatilska oprema

Geberit Duofix Delta 50

Kupatilska oprema

Geberit Duofix Sigma 20

Kupatilska oprema

Geberit Duofix Basic hrom

Kupatilska oprema

Geberit Duofix Basic beli

Kupatilska oprema

Geberit Monolith

Kupatilska oprema

Geberit nadzidni vodokotlici

Top