Kupatilska sanitarija Pozzi Ginori - Italija

Kupatilska sanitarija Pozzi Ginori spada u red srednje klase italijanskih fabrika sanitarne opreme za kupatilo. U pitanju je renomirana porodična italijanska fabrika kupatilska sanitarija koja je prisutna na tržištu već više od 25 godina. Iskustvo u proizvodnji se prenosilo sa generacije na generaciju uz očuvanje odličnog kvaliteta i unapredjenje dizajna. Kao rezultat toga, kao potvrda kvaliteta, od pre 2 godine fabrika je postala članica prestižne Geberit group, čime je potvrdjen kvalitet ove fabrike kupatilska sanitarija.

Pozzi Ginori WC šolje i lavaboi odišu jednostavnim linijama i dizajnom predvidjenim da traje duži vremenski period. Kupatilska sanitarija Pozzi Ginori je u našem salonu kupatila prisutna već više od 10 godina. Reakcije potrošača su fantastične, gotovo da nema reklamacija i loših utisaka. Ovome doprinosi svakako i naša snabdevenost rezervnim delovima. Kod kupatilske sanitarije prvo što će se pokvariti su mehanizam za vodokotlić i WC daske, koje uvek imamo u ponudi, i to i kao obične i kao soft close sa mehanizmom za usporavanja pada.

U svom proizvodnom programu fabrika Pozzi Ginori ima 6 modela kupatilske sanitarije različitih linija dizajna, od najjednostavnijih do modernih. Naš salon kupatila se opredelio za 3 modela koje stalno imamo u ponudi. Ostatak ponude ove fabrike možete pogledati na https://www.pozzi-ginori.com/#gref i željene artikle poručiti preko našeg salona kupatila.

Fantasia serija je najpopularniji model, blago četvrtastog dizajna. U ponudi ovog modela imamo obične podne WC šolje, konzolne viseće WC šolje i kombinovane monoblok WC šolje sa integrisanim vodokotlićem. Sve ovo dolazi sa serijskim lavaboima u više dimenzija, kao i sa serijskim bideom.

Za zahtevnije kupce koji žele više dizajnirane modele nudimo seriju Easy i Pozzi Ginori Egg seriju. Reč je o krajnje neobičnom, avangardnom dizajnu oba modela.

Kao rezultat stalnog unapredjenja tehnologije proizvodnje, kupatilska sanitarija Pozzi Ginori Vam nudi i nove rimless WC šolje. Reč je o WC šoljama koje nemaju klasičan rub za ispiranje, već se ono obavlja kroz tanak prorez pod jakim pritiskom. Rezultat ovoga je besprekorno čista kupatilska sanitarija i jako olakšano održavanje.

Kupatilska sanitarija

Pozzi Ginori Fantasia konzolna WC solja

Kupatilska sanitarija

Pozzi Ginori Fantasia WC solja monoblok

Kupatilska sanitarija

Pozzi Ginori Fantasia lavabo 45 cm

Kupatilska sanitarija

Pozzi Ginori Fantasia lavabo 65 cm.

Kupatilska sanitarija

Pozzi Ginori Fantasia WC solja

Kupatilska sanitarija

Pozzi Ginori Closer lavabo 50 cm

Kupatilska sanitarija

Pozzi Ginori Easy konzolna WC solja

Kupatilska sanitarija

Pozzi Ginori Easy lavabo 45 cm

Kupatilska sanitarija

Pozzi Ginori Easy WC solja

Kupatilska sanitarija

Pozzi Ginori Egg lavabo 48 cm

Kupatilska sanitarija

Pozzi Ginori Egg WC solja konzolna

Kupatilska sanitarija

Pozzi Ginori Egg lavabo 60 cm

Top