Kupatilska sanitarija Pozzi Ginori - Italija

Kupatilska sanitarija Pozzi Ginori spada u red srednje-više klase italijanskih fabrika sanitarne opreme za kupatilo. U pitanju je renomirana porodična italijanska fabrika sanitarija koja je prisutna na tržištu već više od 25 godina. Iskustvo u proizvodnji se prenosilo sa generacije na generaciju uz očuvanje odličnog kvaliteta i unapređenje dizajna. Kao rezultat toga, kao potvrda dugogodišnjeg kvaliteta, od pre 2 godine fabrika je postala članica prestižne Geberit group, čime je potvrđen kvalitet ove fabrike.

Kupatilska sanitarija Pozzi Ginori odiše jednostavnim linijama i dizajnom predviđenim da traje duži vremenski period. Kupatilska sanitarija Pozzi Ginori je u našem salonu kupatila prisutna već više od 10 godina. Reakcije potrošača su fantastične, gotovo da nema reklamacija i loših utisaka. Ovome doprinosi svakako i naša snabdevenost rezervnim delovima. Uvek u ponudi imamo originalne mehanizme za vodokotlić i WC daske, i to i kao obične i kao soft close sa mehanizmom za usporavanje pada.

U svom proizvodnom programu fabrika Pozzi Ginori ima 6 modela kupatilske sanitarije različitih linija dizajna, od najjednostavnijih do modernih. Naš salon kupatila se opredelio za 3 modela koje stalno imamo u ponudi. Ostatak ponude ove fabrike možete pogledati na https://www.pozzi-ginori.com/#gref i željene artikle poručiti preko našeg salona kupatila.

Serija Fantasia je najpopularniji model, blago četvrtastog dizajna. U ponudi ovog modela imamo obične podne WC šolje, konzolne viseće WC šolje i kombinovane monoblok WC šolje sa integrisanim vodokotlićem. Sve ovo dolazi sa serijskim lavaboima u više dimenzija, kao i sa serijskim bideom.

Za zahtevnije kupce koji žele dizajnirane modele nudimo seriju Easy i Pozzi Ginori Egg seriju. Reč je o krajnje neobičnom, avangardnom dizajnu oba modela. Ove serije imaju višu cenu, ali potpuno opravdanu shodno njihovom dizajnu.

Kao rezultat stalnog unapređenja tehnologije proizvodnje, kupatilska sanitarija Pozzi Ginori Vam nudi i nove rimless WC šolje. Reč je o WC šoljama koje nemaju klasičan rub za ispiranje, već se ono obavlja kroz tanak prorez pod jakim pritiskom. Rezultat ovoga je besprekorno čista kupatilska sanitarija i jako olakšano održavanje.

Pozzi Ginori Fantasia konzolna WC šolja i bide

Pozzi Ginori - WC monoblok Fantasia

Pozzi Ginori Fantasia lavabo 45 cm

Pozzi Ginori - Fantasia asimetrični lavabo 65 cm levi ili desni

Pozzi Ginori Fantasia WC šolja back to wall

Pozzi Ginori - lavabo Closer 50 i 60 cm

Pozzi Ginori - konzolna WC šolja i bide Easy

Pozzi Ginori - Easy nadgradni lavabo 45 cm

Pozzi Ginori - WC šolja i bide back to wall

Pozzi Ginori - lavabo Egg 48 cm

Pozzi Ginori Egg WC šolja konzolna sa Soft close daskom

Pozzi Ginori - nadgradni lavabo Egg 60 cm

Top