Kupatilske sanitarije Villeroy & Boch - Nemačka

Kupatilske sanitarije Villeroy & Boch predstavljaju samo jedan deo asortimana ovog čuvenog nemačkog giganta keramike. U pitanju je fabrika sa tradicijom od preko 250 godina.  Svako od nas je čuo za njihov čuveni kuhinjski program, ali u našem fokusu kao salona kupatila je njihov segment koji se bavi proizvodnjom kupatilske sanitarije. Kompanija Villeroy & Boch predstavlja kvalitet bez kompromisa, sa velikim brojem modela, od klasičnih do modernih.

Villeroy & Boch je razvio puno modela u okviru svoje palete proizvoda kupatilske sanitarije. U salonu kupatila BG Sanitarija stalno nudimo četiri modela. Ukoliko Vam je za oko zapao neki od modela koji nemamo na lageru na njihovom sajtu https://www.villeroy-boch.com/bath-and-wellness.html, u stanju smo da Vam ga obezbedimo jako brzo. Od svih tih lagerskih modela WC šolje nudimo kao konzolne, podne i spojene sa vodokotlićem, tj monoblokove. Villeroy & Boch lavaboe imamo u raznim dimenzijama kao zidne, ugradne i stojeće na ploči. Takodje, možemo se pohvaliti i snabdevenošću rezervnim delovima, kao i ovlašćenim monterima i serviserima ove prestižne marke kupatilske sanitarije.

Najzastupljenije i najprodavanije kupatilske sanitarije Villeroy & Boch na našem tržištu su komercijalne serije Architectura i Omnia Architectura. Reč je o bazičnom modelu ove fabrike, jedan ovalnog a drugi četvrtastog oblika sa blago zaobljenim ivicama. Villeroy & Boch Subway je klasa iznad, koja se odlikuje prefinjenim dizajnom i skrivenim kačenjem konzolne WC šolje. Villeroy & Boch Avento je novija serija, modernog minimalističkog dizajna. WC daske na svim serijama možete birati kao obične antibakterijske ili soft close sporopadajuće sa mehanizmom za usporavanje. Sve ove serije imaju svoje pripadajuće lavaboe u nekoliko dimenzija, kao i bidee.

Od nezavisnih serija lavaboa izdvaja se serija Villeroy & Boch Memento. Reč je o kockastom lavabou oštrih tankih ivica u tri dimenzije. Lavaboi Villeroy & Boch potpisani kao Loop & Friends su viša klasa izuzetnog dizajna. To su nasadni lavaboi ovalnog i pravougaonog dizajna, izuzetne lepote sa porcelanskim čepom sifona, i takodje se rade u tri dimenzije.

Izborom kupatilske sanitarije Villeroy & Boch oplemenićete svoje kupatilo prelepim dizajnom i besprekornom nemačkom funkcionalnošću i kvalitetom.

Kupatilske sanitarije

Villeroy&Boch Omnia Architectura konzlona WC solja

AKCIJA Villeroy&Boch - lavabo Memento 60x42 - ŠOK CENA

Kupatilske sanitarije

Villeroy&Boch Omnia Architectura lavabo nadgradni 60 cm

Kupatilske sanitarije

Villeroy&Boch Architectura konzolna WC solja

Kupatilske sanitarije

Villeroy&Boch Architectura nadgradni lavabo 60 cm

Kupatilske sanitarije

Villeroy&Boch ugradni lavabo

Kupatilske sanitarije

Villeroy&Boch Avento konzolna WC solja

Kupatilske sanitarije

Villeroy&Boch Loop&Friends lavabo ovalni 59 cm

Kupatilske sanitarije

Villeroy&Boch Loop&Friends lavabo cetvrtasti 59 cm

Kupatilske sanitarije

Villeroy&Boch Subway WC solja konzolna

Kupatilske sanitarije

Villeroy&Boch Subway lavabo 60 cm

AKCIJA Villeroy&Boch - Memento lavabo 60x42 - ŠOK CENA

Top