Lavabo za kupatilo - mermer, kamen i keramika

Lavabo za kupatilo je jedan od osnovnih elemenata Vašeg kupatila. Salon kupatila BG Sanitarija može se pohvaliti izuzetnim izborom modernih i luksuznih lavaboa, različitih materijala izrade, različitih dimenzija i proizvođača. U pogledu materijala izrade izdvajamo mermerne lavaboe, kamene lavaboe i lavaboe od keramike, porcelana.

Lavabo za kupatilo izrađen od mermera biće svakako najveći ukras Vašeg kupatila. Reč je o plemenitom prirodnom materijalu, jako čvrstom i postojanom i otpornom na mehanička oštećenja. Mermerni lavaboi su proizvedeni u Indoneziji i predstavljaju stalan deo našeg asortimana.  Mermerne lavaboe nudimo Vam u 4 dimenzije, okruglog i četvrtastog dizajna sa blago zaobljenim ivicama. Od okruglih modela mermerni lavabo za kupatilo imamo u promerima od fi 40 i fi 45 cm. Kockasti mermerni lavabo za kupatilo je dimenzije 45×42 cm. Kruna mermernih lavaboa je visoki lavabo za kupatilo od 90 cm visine koji ima svoje postolje, stub.

Kameni lavabo za kupatilo proizvodi se od sivo-crnog granita. To su unikatni lavaboi, jer je svaki ručno obrađen, klesan iz kamena, tako da ne postoje dva ista. Imaju ovalnu, elipsastu formu i približna veličina im je oko 45 cm. Bitno je napomenuti za obe vrste lavaboa da su to takozvani nasadni, nadgradni lavaboi, što znači da se ne kače na zid, već se postavljaju na ormarić, konzolu, policu i slično. Obe vrste lavaboa su prilično teške tako da je neophodno voditi računa o izdržljivosti nosećeg elementa. U našem salonu kupatila u prilici smo da Vam ponudimo i gotove ormariće za lavaboe za ovu namenu.

Lavabo za kupatilo od keramike, tj porcelana možemo Vam ponuditi u jako puno dimenzija i načina montaže. Ovde je izbor jako veliki i gotovo da ne postoji dimenzija koju nemamo. Ove lavaboe nudimo i kao nasadne za postavku na ploču, i kao zidne koji se klasično kače za zid. U ponudi su lavaboi poznatih brendova koje zastupamo i koje možete videti u okviru prezentacije tih brendova na našem sajtu.

kameni lavabo za kupatilo Riverstone

Lavabo za kupatilo - mermerni lavabo fi 45, h 12 cm

mermerni lavabo za kupatilo fi 40, h 15 cm

Lavabo za kupatilo - mermerni lavabo Sanaya fi 40 cm, h 90

Lavabo za kupatilo - mermerni lavabo 45x42 cm

mermerni lavabo za kupatilo fi 50, h 20 cm

lavabo za kupatilo 52x38 cm

Lavabo za kupatilo 46x40

lavabo za kupatilo Zebra 47x47 cm

Lavabo za kupatilo - pikolo lavabo 44x32 cm

Lavabo za kupatilo - nadgradni ili zidni OVAL 56x38 cm

Nadgradni lavabo za kupatilo QUADRO 50x39

Nadgradni Lavabo za kupatilo Ideal Standard zdelasti 75x42

Nadgradni lavabo za kupatilo QUADRO 51x34

Nadgradni lavabo za kupatilo VitrA Geo zdelasti 60x42

Nadgradni lavabo za kupatilo 48x37 - crni mat

kameni lavabo za kupatilo Riverstone

Nadgradni crni lavabo za kupatilo fi 43

Top