Mozaik pločice Kale - Turska

Mozaik pločice, kao i odgovarajuće bordure i dekorne keramičke pločice različitih motiva predstavljaju deo koji će ulepšati Vaše kupatilo. Ova vrsta keramičkih pločica ne stavlja se u celo kupatilo, već u deo koji se želi naglasiti. Taj naglašeni deo prostora odmah upada u oči i ostavlja sveukupni utisak. Najčešće se naglašava, to jest oblaže ovim pločicama tuš kabina, deo iznad kade, deo oko i iznad ugradnog vodokotlića ili vertikala oko lavaboa. Ostatak kupatila radi se, po pravilu, neutralnom jednobojnom pastelnom keramikom. Mozaik pločice takodje ulepšavaju i kuhinje postavkom izmedju gornjih i donjih kuhinjskih elemenata.

Mozaik pločice turske fabrike Kale su od skora u ponudi našeg salona keramike, i već imaju odličnu prodju kod kupaca. Kale ovu keramiku proizvodi i kao podnu i mraz otpornu, tako da se može koristiti i za spoljna oblaganja. Ove mozaik pločice sastoje se od nekoliko, najčešće desetak različitih motiva, koji se u svakom paketu pločica dobijaju izmešani. Najnoviji motiv su takozvane trodimenzionalne 3D mozaik pločice, koje postavkom na jednom zidu ostavljaju utisak vizualne dubine tog prostora.

Kale je fabrika koja primarno proizvodi sanitarije, ali je pre 2 godine u svoj asortiman uvrstila i keramičke pločice. U našem salonu keramike mi u ponudi imamo i njihove sanitarije, što možete videti i na našem web sajtu. Ostatak ponude ove fabrike možete pogledati klikom na link http://www.kale.com.tr/

Mozaik pločice ovog proizvodjača odlikuju se jako modernim dizajnom i veoma povoljnom cenom. Pored njih u asortimanu se ističu laserski sečene pločice kao imitacija mermera, kao i šestougaone heksagonalne keramičke pločice.

Keramičke pločice Kale Calacatta

keramicke plocice Kale Calacatta 29x59

Keramičke pločice Kale Heritage

keramicke plocice Kale Heritage šestougaone

Keramičke pločice Kale bold decor

keramicke plocice Kale bold decor

Keramičke pločice Kale bold hexagon

keramicke plocice Kale bold hexagon

Keramičke pločice Kale Hexagon

keramicke plocice Kale Hexagon

Keramičke pločice Kale imitacija drveta

podne keramicke plocice Kale imitacija drveta

Top