Mozaik pločice

Mozaik pločice, kao i odgovarajuće bordure i dekorne keramičke pločice različitih motiva predstavljaju deo koji će ulepšati Vaše kupatilo. Ova vrsta keramičkih pločica ne stavlja se u celo kupatilo, već u deo koji se želi naglasiti. Taj naglašeni deo prostora odmah upada u oči i ostavlja sveukupni utisak. Najčešće se naglašava, to jest oblaže ovim pločicama tuš kabina, deo iznad kade, deo oko i iznad ugradnog vodokotlića ili vertikala oko lavaboa. Ostatak kupatila radi se, po pravilu, neutralnom jednobojnom pastelnom keramikom. Mozaik pločice takodje ulepšavaju i kuhinje postavkom izmedju gornjih i donjih kuhinjskih elemenata.

U ponudi su mozaik pločice od keramike, kao i kombinacija sitnih komada stakla i kamena. Ove pločice su izrađene na mrežici, najčešće formata 30×30 cm. One se lako mogu seći i od njih praviti uzane bordure za ukrašavanje. Takođe, često se koriste i za oblaganje bazena, baštenskih stolova i slično. Ovde izdvajamo renomiranu italijansku fabriku Appiani koju zastupamo i koja je lider na tom polju. Pored njih u ponudi su i mozaici kineskih fabrika.

Mozaik pločice turske fabrike Kale su od skora u ponudi našeg salona keramike, i već imaju odličnu prođu kod kupaca. Kale ovu keramiku proizvodi i kao podnu i mraz otpornu, tako da se može koristiti i za spoljna oblaganja. Ove mozaik pločice sastoje se od nekoliko, najčešće desetak različitih motiva, koji se u svakom paketu pločica dobijaju izmešani. Najnoviji motiv su takozvane trodimenzionalne 3D mozaik pločice, koje postavkom na jednom zidu ostavljaju utisak vizualne dubine tog prostora.

Kale je fabrika koja primarno proizvodi sanitarije, ali je pre 2 godine u svoj asortiman uvrstila i keramičke pločice. U našem salonu keramike mi u ponudi imamo i njihove sanitarije, što možete videti i na našem web sajtu. Ostatak ponude ove fabrike možete pogledati na http://www.kale.com.tr/

Mozaik pločice ovog proizvodjača odlikuju se jako modernim dizajnom i veoma povoljnom cenom. Pored njih u asortimanu se ističu laserski sečene pločice kao imitacija mermera, kao i šestougaone heksagonalne keramičke pločice.

Mozaik pločice keramičke

Mozaik pločice kamen-staklo

Mozaik pločice staklo-kamen

Mozaik pločice Hexagon

Mozaik pločice Kale Calacatta 29x59

Mozaik pločice Provenza Hexagon

Top