Oprema za kupatilo Ideal Standard - Italija

Oprema za kupatilo Ideal Standard predstavlja najveći globalni, svetski brend u oblasti uredjenja kupatila. U pitanju je najveći svetski koncern, koji okuplja sve segmente neophodne za opremanje Vašeg najintimnijeg prostora. Ideal Standard proizvodi kupatilske sanitarije, kade i tuš kade, baterije i galanteriju za kupatilo. Ideal Standard WC šolje, Ideal Standard lavaboi, bidei i ostale kupatilske sanitarije su dakle samo deo proizvodnje oprema za kupatilo ovog giganta.

Oprema za kupatilo Ideal Standard je prisutna na svim kontinentima i fabrika je razvila ponudu prilagodjenu svakom tržištu. Na američkom kontinentu posluju pod imenom American Standard, dok svoje fabrike imaju u puno evropskih zemalja. Njihove proizvode možete kupiti u skoro svakom bolje snabdevenom salonu kupatila , izmedju ostalih i u našem BG Sanitarija.

U našem salonu kupatila opredelili smo se za nekoliko serija koje imaju jako lepu prodju na tržištu. Ideal Standard Tessi, Ideal Standard Mia, Ideal Standard Connect i Ideal Standard Strada su serije koje su najzastupljenije na našem tržištu. To su modeli koje u svakom trenutku imamo na stanju i koje Vam možemo odmah isporučiti. U okviru ovih serija na stanju imamo podne WC šolje, konzolne viseće WC šolje i monoblokove, to jest WC šolje sa spojenim vodokotlićem. Sve ovo propraćeno je širokom paletom lavaboa u više dimenzija, kao i odgovarajućim bideima. Takodje, za rezervne delove uvek nam se možete obratiti. Katalog i paleta ovog giganta oprema za kupatilo su ogromni i nemoguće je sve držati na stanju. Ukoliko Vi izaberete u katalogu ili online na njihovom sajtu http://www.idealstandard.com/ nešto što nemamo, u mogućnosti smo da Vam to nabavimo u najkraćem mogućem roku.

Kao fabrika koja stalno usavršava svoje proizvode, Ideal Standard je razvio AquaBlade tehnologiju. Aquablade je najnoviji način ispiranja WC šolje bez klasičnog ruba. Umesto toga voda pod jakim pritiskom WC šolju ispira kroz tanke proreze. Ovo omogućava bolje ispiranje WC šolje, manju potrošnju vode i čistiju WC šolju sa manje održavanja.

Oprema za kupatilo

Ideal Standard Tessi New konzolna WC solja aquablade

AKCIJA - Ideal Standard lavabo Active 55x48

AKCIJA - Ideal Standard Tessi lavabo 55 cm

AKCIJA Ideal Standard - Tessi WC šolja BALTIK sa daskom - poslednji komad

Ideal Standard AKCIJA -35% WC šolja DEA back to wall SA soft daskom

Ideal Standard AKCIJA -30% lavabo Cantica 60x44

AKCIJA - Ideal Standard MIA konzolna WC šolja - ŠOK CENA

Oprema za kupatilo

Ideal Standard lavabo Strada 50, 60 i 70 cm

AKCIJA Ideal Standard - Connect Idealsoft WC šolja sa daskom (skriveno kačenje)

AKCIJA - Ideal Standard Connect WC monoblok sa običnom WC daskom

Oprema za kupatilo

Ideal Standard Eurovit WC solja monoblok

AKCIJA - Ideal Standard lavabo Sottini 46x46 - ŠOK CENA

Top