Paravani za kade

Paravani za kade predstavljaju ne nužan, ali jako koristan deo opreme za kupatilo. Ugradnjom paravana na Vašu kadu sprečavate prskanje vode po ostalim delovima kupatila. Ovaj vid zaštite kade zasenio je tradicionalne i prevazidjene zavese za kupatilo. Prednosti se ogledaju što se ne lepe za telo kao zavese, ne budjaju i jako lako se održavaju.

Paravani za kade u našem salonu opreme za kupatilo nude se uz popust ukoliko kupite i kadu za kupatilo. U prilici smo da Vam ponudimo nekoliko tipova paravana za kade. Oni se razlikuju po materijalu izrade, kao i po svojoj veličini.

U pogledu materijala izrade razlikuju se stakleni paravani za kadu i oni od pleksiglasa. Stakleni paravani za kade su nešto najkvalitetnije i istovremeno dekorativno čime možete zaštititi Vašu kadu. Radi se o uvoznim paravanima renomiranih evropskih fabrika, izradjenim od 6 mm kaljenog sigurnosnog stakla. Ovi paravani imaju tzv. Antiplaque zaštitu protiv taloženja kamenca. Proizvode se u dve dimenzije, većoj i manjoj. Manja dimenzija ovog paravana za kadu je oko 80 cm i ona je jednodelna. Veći model je oko 115 cm i on je dvodelni, iz dva krila stakla. Karakteristika oba ova modela paravana za kadu je da se mogu potpuno saviti, tj složiti uz zid.

Drugi segment naše ponude paravana za kadu podrazumeva izradu po meri. Paravani po meri izradjuju se od pleksiglasa ili od kaljenog stakla debljine 4 ili 8 mm. U ovom slučaju Vi odredjujete debljinu stakla, veličinu i način zatvaranja. U ponudi su klizni sistem zatvaranja i sistem zatvaranja na šarke. Prednost izrade paravana po meri je mogućnost zatvaranja kompletne kade sa svih strana. U slučaju da se opredelite za izradu po meri, naše stručno osoblje izlazi na teren i uzima mere i dogovara se o načinu otvaranja i Vama bitnim detaljima. Rok izrade je izmedju 10 i 20 dana uz besplatnu dostavu i montažu.

Paravani za kade

paravan za kadu Huppe 100x150 h

Paravani za kade prodaja

paravan kade 85x150 h

Paravani za kade

paravan za kadu 500 LR - 100x140 cm

Paravani za kade

paravan za kadu Titan I - 75x140 h

Paravani za kade

paravan za kadu Titan II - 114x140 h

Paravani za kade

paravan po meri plexiglas

Top