Pločice za stepenice StarGres - Poljska

Pločice za stepenice, kao i podne keramičke pločice sa protiv kliznim šarama predstavljaju poseban segment keramike u proizvodnji svake fabrike. U pitanju su  pločice za posebne namene koje treba da ispune specijalne uslove. Ove pločice treba da budu izdržljive na svakodnevnu upotrebu i istovremeno da se što manje klizaju radi bezbednosti korisnika. Ovo se postiže na dva načina. Prvi je nanošenje specijalne zrnaste anti-slip mase na površinu keramičke pločice. Drugi je mašinsko rezanje prednjeg dela pločice, čime se značajno smanjuje njena klizavost.

Upravo ova vrsta podnih pločica je fokus poljske fabrike StarGres. Pločice za stepenice ovog proizvođača namenjene su oblaganju većih podnih površina. Tu pre svega mislimo na poslovne prostore, javne objekte i visoko frekventne eksterijere. Ali isto tako, i podovi kupatila, terase privatnih stanova, spoljna i unutrašnja stepeništa kuća i tako dalje su mesta gde će ova keramika naći svoje mesto.

Fabrika StarGres pločice za stepenice nudi u puno različitih formata: 15×60, 15×90, 30×30, 30×60, 23×120…itd. Dizajn ovih keramičkih pločica kreće se od zrnastog veštačkog granita, preko savršenih pločica imitacija drveta različitih dimenzija, pa sve do imitacija kamena. Celokupnu ponudu možete pogledati na njihovom sajtu http://stargres.pl/pl . Jedan deo asortimana ove fabrike držimo na našem stalnom lageru. Sve drugo što Vam se dopadne na njihovom sajtu u stanju smo da Vam u najkraćem mogućem roku obezbedimo. Ovo iz razloga jer sa fabrikom imamo odličnu saradnju i kamione iz Poljske na svakih desetak dana.

Pločice za stepenice u okviru svoje proizvodnje ima skoro svaka evropska fabrika. Naše opredeljenje je da Vam ponudimo baš ovu poljsku fabriku. Ovo iz razloga što je ova fabrika u potpunosti primenila zapadno evropske standarde proizvodnje. Stargres primenjuje novu tehnologiju i mašine s jedne strane, a istovremeno održava niže cene od svojih konkurenata iz Španije i Italije. Podnim pločicama Stargres ćete kvalitetno i povoljno obložiti Vaš prostor za dugi niz godina. Dođite u naš salon keramike i lično se uverite u kvalitet ove keramike.

pločice za stepenice StarGres - imitacija drveta 15x62

pločice za stepenice StarGres - Bosque Brown 15x62

pločice za stepenice StarGres - Qubus Grey 31x62

pločice za stepenice StarGres - Soft Grey 31x62

pločice za stepenice StarGres - Tibet 31x62

pločice za stepenice StarGres - Scandinavia 31x62

Top