Podne pločice Cicogres - Španija

Podne pločice predstavljaju više od dve trećine ukupne prodaje svih keramičkih pločica. Njihova upotreba nema granica, koriste se svuda, od kuća i stanova, preko poslovnih prostora, kancelarija i lokala, pa do velikih javnih površina poput tržnih centara, domova zdravlja, aerodroma i tako dalje. Stoga, u zavisnosti od namene jako je bitan izbor podne keramike, da ne bi dolazilo do neželjenih stvari kao što su njihovo pucanje ili habanje.

Za unutrašnju kućnu upotrebu dovoljne su takozvane duplo pečene, sinterovane podne pločice, kao i granitne pločice. One su dovoljno izdržljive za normalnu kućnu upotrebu. Ova podna keramika nudi se u mnogim formatima, ali su najpopularniji 30×60, 45×45 i 60×60.

Za vankućne potrebe, to jest za lokale, poslovne prostore i kancelarije potrebne su čvršće podne pločice. Ovde bi izbor trebao biti na granitima i na takozvanim gres porcellanato pločicama. Ovo se posebno odnosi na gore pomenute javne frekventne površine koje trpe veliku eksploataciju svakog dana. U ovom segmentu dominiraju veliki formati podne keramike počev od 45×90, preko 60×60, 23×120 do 60×120 cm.

Sve gore nabrojane podne pločice upravo predstavljaju glavnu karakteristiku proizvodnje španske fabrike Cicogres. U pitanju je fabrika koja je prisutna na tržištu španskih keramičkih pločica već više od 20 godina. Osnovna ideja ove fabrike je proizvodnja keramičkih pločica koje podsećaju na prirodne materijale. Stoga, Cicogres nudi fantastičnu keramiku kao što su pločice imitacija drveta, imitacija sitnog ili krupnog kamena, imitacija cigle i slično. Sa programom ove renomirane fabrike detaljnije se možete upoznati posetom njihovom sajtu na https://www.cicogres.es/

Pojedini kupci pored osnovne namene za spolja, odlučuju se da ih upotrebe i u svom kupatilu na zidu, kako bi naglasili taj deo da se ističe svojom lepotom.

Podne pločice

granitne pločice Artic Wood 23x120

Podne pločice

granitne pločice Artic Wood 23x120

Podne pločice

granitne pločice Juno Wood 23x120

Podne pločice

granitne pločice Juno Wood 23x120

Podne pločice

keramičke pločice Extreme Grafito 25x75

Podne pločice

granitne pločice Istria Blanco 60x60 - imitacija kamena

Podne pločice

granitne pločice Istria Line 60x60 - imitacija kamena

Podne pločice

granitne pločice Istria Rombo 60x60 - imitacija kamena

Podne pločice

granitne pločice Istria Grafito 60x60 - imitacija kamena

Podne pločice

granitne pločice Norton 60x60 - imitacija kamena

Podne pločice

keramičke pločice Cicogres - Kenai 23x58

Podne pločice

Keramicke plocice Cicogres

Top