Pravila o privatnosti (GDPR)

Ova pravila o privatnosti određuju kako BgSanitarija koriste i čuvaju bilo koju informaciju koju dajete BgSanitarija kada koristite ovaj vebsajt.

BgSanitarija je posvećen obezbeđivanju čuvanja Vaše privatnosti. Ukoliko zahtevamo da nam pružite određene informacije putem kojih ćete biti identifikovani tokom korišćenja našeg vebsajta, možete biti sigurni da će ti podaci biti korišćeni u skladu sa predloženom izjavom o privatnosti podataka.

BgSanitarija može sa vremena na vreme da menja sadržaj ovih pravila tako što će ažurirati ovu stranu. Trebalo bi da povremeno proveravate sadržaj ove stranice kako biste bili sigurni da se slažete sa eventualnim promenama. Ova pravila stupaju na snagu od 25.05.2018.

Koje podatke sakupljamo?

Moguće je da prikljupljamo sledeće podatke:

  • ime i zanimanje
  • kontakt informacije uključujući i imejl adresu
  • demografske informacije kao što su poštanski broj, opredeljenja i interesovanja
  • druge informacije relevantne za korisničku pretragu ili ponude

Šta radimo sa prikupljenim informacijama?

Ove informacije su nam neophodne da bismo razumeli Vaše potrebe i pružili Vam najbolju moguću uslugu, a posebno iz sledećih razloga:

  • čuvanja interne evidencije
  • možemo da koristimo podatke radi unapređivanja naše usluge ili proizvoda
  • možemo periodično da Vam šaljemo elektronsku poštu, na imejl adresu koju nam ostavite, a koja se tiče novih proizvoda, posebnih ponuda ili drugih informacija za koje smatramo da Vam mogu biti interesantne
  • sa vremena na vreme takođe Vas možemo kontaktirati u svrhu istraživanja tržišta. Možemo Vas kontaktiraati putem elektronske pošte, telefona, faksa ili pošte. Možemo da iskoristimo informacije da bi smo prilagodili vebsajt Vašim potrebama.

Bezbednost

Posvećeni smo tome da Vaši podaci budu u potpunosti sigurni. Da bi smo onemogućili bilo kakav neovlašćen pristup ili objavljivanje, postavili smo adekvatne fizičke, elektronske i upravljačke procedure da bismo obezbedili sigurnost podataka koje sakupljamo preko mreže.

Kako koristimo kolačiče?

Kolačić je mali fajl koji traži dozvolu da se instalira na hard disk Vašeg računara. Jednom kada se složite, kolačić se instalira i omogućuje da se prati internet saobraćaj ili pruža podatke o tome kada pristupate određenom vebsajtu. Kolačić omogućuje internet aplikaciji da Vam odgovori kao pojedincu. Veb aplikacija može da prilagodi svoje funkcionalnosti prema Vašim potrebama, sviđanjima i nesviđanjima, pomoću sakupljanja i pamćenja podataka o Vašim podešavanjima.

Korsitimo kolačiće koji prate saobraćaj da bismo utvrdili koje stranice su korišćene. Ovo nam pomaže da analiziramo podatke o saobraćaju na veb stranama i da prilagodimo naš vebsajt potrebama korisnika. Koristimo ove podatke samo u svrhu statističke analize, nakon čega podaci bivaju uklonjeni iz sistema.

Generalno, kolačići nam koriste da napravimo bolji vebsajt za Vas, tako što analiziramo koje stranice su Vam bile interesantne, a koje ne. Kolačići nam ni na jedan način ne daju bilo kakav pristup Vašem računaru ili bilo kojoj informaciji o Vama, osim onih informacija koje ste odlučili da podelite sa nama.

Možete izabrati da prihvatite ili da odbijete kolačiće. Većina pretraživača automatski prihvata kolačiće, ali obično možete podesiti da Vaš pretrživač odbija kolačiće ukoliko to želite. Ova Vas može sprečiti da iskoristite sve prednosti vebsajta.

Kontrolisanje Vaših ličnih podataka

Možete ograničiti sakupljanje ili upotrebu Vaših ličnih podataka na sledeće načine:

  • kada god se od Vas zahteva da popunite neki obrazac na vebsajtu, potražite i štiklirajte kvadratić na kome je naznačeno da ne želite da bilo ko koristi Vaše podatke u direktne marketinške svrhe
  • ukoliko ste se prvobitno složili da koristimo Vaše informacije za marketinške svrhe, možete da se predomislite u svakom trenutku i da nas kontaktirate putem imejla bgsanitarija@sbb.rs

Nećemo prodavati, deliti ili iznajmljivati Vaše lične podatje trećim stranama, osim ukoliko za to nemamo Vaš lični pristanak ili smo zakonom na to obavezani. Ukoliko nam dozvolite možemo da koristimo Vaše lične podatke da Vam šaljemo reklamne informacije o trećim stranama, za koje smatramo da bi Vam bile zanimljive.

Možete da zahtevate detalje o Vašim ličnim podacima koje posedujemo pozivajući se na Zakon o zaštiti podataka 1998. Manja nadoknada će biti naplaćena. Ukoliko želite da Vam dostavimo podatke koje čuvamo o Vama pišite na Vojvode Šupljikca 45Beograd, Srbija

Ukoliko smatrate da je bilo koja informacija koju posedujemo o Vama netačna ili nekompletna, molimo Vas kontaktirajte nas što pre na gore naznačene adrese. Svaka informacija za koju se ispostavi da je netačna biće ispravljena u najkraćem mogućem roku.

Top