Radijatori za kupatilo

Radijatori za kupatilo su svakako neophodan element svakog kupatila. Pored osnovne funkcije zagrevanja Vašeg najintimnijeg prostora predstavljaju i ukras kupatila. Zovu ih još i sušači za kupatilo ili sušači peškira.

Savremeni radijatori za kupatilo proizvode se kao cevasti radijatori. Poprečne radijatorske cevi poslagane su između dve noseće vertikale. Dizajn tih cevi je različit, tako da može zadovoljiti svačiji ukus. Mogu biti ovalne, ravne ili blago zaobljene, kockaste i panelne. Radijatori za kupatilo su izrađeni od čeličnih cevi sa površinskom zaštitom u hromu ili su pak plastificirani u belu boju.

U našem salonu kupatila BG Sanitarija nudimo radijatore – sušače za kupatilo renomiranog italijanskog proizvođača Lazzarini. Reč je o jednoj od najstarijih italijanskih fabrika iz domena grejanja. Sa ovom fabrikom sarađujemo preko 10 godina i možemo se pohvaliti odličnom saradnjom i jako malim brojem reklamacija. Garantni rok za radijatore Lazzarini je 5 godina, a njihov ceo asortiman možete pogledati na http://www.lazzariniradiatori.it/homepage

U okviru asortimana ove fabrike na stanju uvek imamo 4 njihove serije.

San Remo je jednostavna, a opet elegantna linija radijatora sa ovalnim blago zaobljenim cevima. Ova linija se može pohvaliti najvećim brojem dimenzija u ponudi. Nudi se u širinama 45, 50 i 60 cm, a u visinama od 69, 111, 143 i 170 cm, sa svim mogućim kombinacijama ovih dimenzija. Svaki model dostupan je u beloj i u hrom završnoj obradi. Serija Catania je slična San Remu, samo što poprečne cevi prelaze preko rama vertikalnih. Ovaj model se proizvodi samo u hrom varijanti u dimenziji 119 x 50 cm.

Model Merano je model sa kockastim poprečnim cevima. Proizvodi se samo u hrom završnici i to u dimenzijama 80 x 50 i 115 x 50 cm.

Najlepši Lazzarini sušači za kupatilo su iz serije Palermo. Reč je o jako dekorativnom modelu sa širokim grejnim panelima. Ovaj model se nudi samo u hrom varijanti u dimenzijama 84 x 50 i 121 x 50 cm. Poseban dragulj ove serije je model Venezia u antracit sivoj završnici.

Radijatori za kupatilo Lazzarini pogodni su za instalaciju kako na centralno grejanje, tako i na struju. U slučaju postavke na struju neophodno je kupiti i grejač za radijator, takozvani MEK, dostupan u beloj i hrom boji, jačine 600, 900 i 1000W.

Radijatori za kupatilo beli Lazzarini San Remo

Radijatori za kupatilo Lazzarini beli San Remo

Radijatori za kupatilo Lazzarini San Remo beli

Radijatori za kupatilo Lazzarini San Remo hrom

Radijatori za kupatilo Lazzarini hrom San Remo

Radijatori za kupatilo Lazzarini San Remo hrom 170x60 cm

Radijatori za kupatilo Lazzarini Palermo hrom - 84x50 cm

Radijatori za kupatilo Lazzarini Palermo hrom - 121x50 cm

Radijatori za kupatilo Lazzarini Venezia 121x50 - antracit boja

Radijatori za kupatilo Lazzarini hrom - model Catania 119x50

Radijatori za kupatilo Lazzarini hrom - model Merano 115x50

Radijatori za kupatilo - MEK elektricni grejaci 600, 900 i 1000W

Top