Sanitarija kupatilska Cersanit - Poljska

Sanitarija kupatilska Cersanit je novitet u ponudi našeg salona kupatila. U pitanju je mlada poljska fabrika koja se bavi proizvodnjom sanitarne opreme za kupatilo. Od svog nastanka krajem prošlog veka Cersanit beleži konstantan rast proizvodnje i izvozi sanitarije širom Evrope.

Ulaskom Poljske u EU, Cersanit je uveo tehnologiju zapadnoevropskih fabrika sanitarne opreme u svoju proizvodnju, pa se može pohvaliti istim kvalitetom uz značajno nižu cenu proizvoda. Sanitarija kupatilska Cersanit ističe se svojim kvalitetom koji se najbolje ogleda u brojnim nagradama koje je fabrika osvojila na raznim medjunarodnim sajmovima. Cersanit WC šolje i Cersanit lavaboi odlikuju se jednostavnim linijama sa pouzdanim mehanizmom i kvalitetnim WC daskama koje se ugradjuju u njih.

Sanitarija kupatilska Cersanit ima nekoliko svojih modela – serija. U našem salonu kupatila mi smo izabrali 3 koje držimo na lageru, za koje smatramo da će zadovoljiti Vaše potrebe.

Cersanit President je bazična linija, krajnje jednostavnog dizajna namenjena manje zahtevnim kupcima. Pogodna je i za opremanje javnih velikih prostora gde dizajn nije toliko bitan već funkcionalnost proizvoda. U svojoj ponudi ima nekoliko veličina lavaboa i prateći serijski bide.

Cersanit Parva je srednja klasa, kompaktnog i lepog dizajna uz veoma prihvatljivu cenu za tu kategoriju. Sanitarija kupatilska Cersanit Parva nudi WC monoblok sa integrisanim vodokotlićem ukupne dužine 62 cm. Uz njega možete birati običnu antibakterijsku ili sporo padajuću WC dasku.

Cersanit Nano je serija koja Vas neće ostaviti ravnodušnim. Ili ćete se odmah okrenuti od nje ili ćete je odmah kupiti. Nano je linija namenjena malim kupatilima sa najmanjom WC šoljom monoblok na tržištu od samo 59 cm. Predstavlja spoj okruglog i kockastog dizajna. Sanitarija kupatilska Cersanit Nano u svojoj seriji ima i jako korisne male ugaone lavaboe.

Pored ovih serija koje stalno imamo na stanju, možemo Vam ponuditi i ostale modele iz kataloga ili putem sajta http://en.cersanit.com/ , koje smo u prilici da Vam brzo poručimo iz fabrike. Za rezervne delove ne trebate brinuti, jer WC daske, kako antibakterijske obične, tako i sporo padajuće, kao i mehanizme za vodokotlić uvek imamo na stanju.

Sanitarija kupatilska

Cersanit Nano WC solja monoblok 59 cm

Sanitarija kupatilska

Cersanit Nano lavabo ugaoni 50 cm

Sanitarija kupatilska

Cersanit Nano konzolna WC solja

Sanitarija kupatilska

Cersanit Nano lavabo 55 cm

Sanitarija kupatilska

Cersanit Parva WC solja monoblok

Sanitarija kupatilska

Cersanit President WC solja monoblok

Top