Sanitarija za kupatilo Roca - Španija

Sanitarija za kupatilo Roca je jedno od najvećih imena na svetskom tržištu opreme za kupatila. Kada se kaže Roca, podrazumeva se vrhunski kvalitet i dizajn sanitarija za kupatilo. Roca lavaboi, Roca WC šolje i bidei su samo jedan deo ponude ovog španskog giganta, koji u svojoj ponudi ima i kade, baterije i drugu opremu za kupatilo. Roca je najveći španski koncern u oblasti opreme za kupatilo, i jedan od najvećih na svetu.

Sanitarija za kupatilo Roca odlikuje se prefinjenim dizajnom, najčešće potpisanim od strane nekog renomiranog arhitekte. U svom širokom asortimanu Roca je razvila modele od bazičnih, jednostavnih, do krajnje modernih i avangardnih. Od preko 10 različitih serija, naš salon kupatila ima stalno na stanju pet modela.

Roca Victoria je bazična, jednostavna linija ove fabrike namenjena manje zahtevnim kupcima. Roca Debba je klasa više sa blago kockastim dizajnom zaobljenih ivica. Roca Gap je najprodavaniji model sa pomirljivim dizajnom blago zaobljenih četvrtastih linija. Roca Nexo je serija izuzetno atraktivnog dizajna. Roca Meridian je sferni model, istovremeno masivnog i kompaktnog dizajna.

U gami svih gore navedenih serija su konzolna WC šolja, podna WC šolja i kombinovana WC šolja monoblok sa vodokotlićem, uz nekoliko dimenzija pratećeg lavaboa. Većina Roca WC šolja ima keramiku skroz do zida, tzv Back to Wall, što olakšava održavanje uz prelep kompaktan dizajn.

Lavaboi Roca Urbi su nezavisna serija lavaboa, unikatnog dizajna i predstavljaće pravi ukras u Vašem kupatilu. Reč je o krajnje neobičnim oblicima nadgradnih lavaboa namenjenim za postavljanje na ploču. Izdvajamo još i Roca Kalahari lavaboe u dve dimenzije, arhitektonski biser ove fabrike, izrazito minimalističkog dizajna.

Sve gore pobrojane serije imamo na stalnom lageru sanitarija za kupatilo Roca. Ostatak ponude ove mega fabrike možete pogledati na http://www.roca.com/ i poručiti preko našeg salona ono što Vam se dopada. Pored toga uvek imamo i najčešće rezervne delove za njih koje vremenom treba zameniti.

Roca - Gap WC šolja konzolna i bide

Roca - WC šolja i bide Gap - Back to Wall

Roca - Gap WC monoblok

Roca - serija Nexo

Roca - lavabo Kalahari 65x45 cm

Roca - Kalahari lavabo dupli 120x51 cm

Roca - Meridian serija

Roca - Meridian konzolna WC šolja 48 cm

Roca Meridian lavabo - 45x25 i 55x32 cm

Roca - Meridian WC monoblok 60 cm i bide

Roca - Victoria WC šolja konzolna i bide

Roca - Victoria WC monoblok i bide

Roca - Debba WC šolja konzolna i bide

Roca - WC šolja Debba i bide

Roca - WC monoblok Debba i bide

Roca - nadgradni lavabo Urbi 1 - fi 45 cm

Roca - nadgradni lavabo Urbi 2 - 66x38 cm

Roca - nadgradni lavabo Urbi 8 - 55x40 cm

Top