Sanitarije Catalano - Italija

Sanitarije Catalano, to jest WC šolje, kao i Catalano lavaboi i bidei predstavljaju sam vrh italijanske sanitarije koji možete kupiti u našem salonu kupatila. Fabrika Catalano osnovana je u Italiji još daleke 1967 godine, što znači da su preko pola veka prisutni na tržištu opreme za kupatila.

Catalano je u svom bogatom proizodnom programu sanitarije razvio puno serija i modela. U ponudi su ovalni, četvrtasti i krajnje neobični oblici sanitarija. Catalano konzolne WC šolje proizvode se u preko 8 modela. Sve konzolne WC šolje imaju skriveno kačenje tako da se ne vide šrafovi. U ponudi su i skraćene WC šolje od svega 45 cm dužine, idealne za mala kupatila. Podne WC šolje Catalano se proizvode u tzv. Back to Wall varijanti. To znači da keramika ide skroz do zida, čime je jako laka za čišćenje bez ikakvog prostora izmedju WC šolje i zida.

Catalano lavaboi su segment kome je ova fabrika posvetila puno pažnje. Pored redovnih serijskih lavaboa u različitim dimenzijama, Catalano nudi veliki izbor nezavisnih lavaboa. To su lavaboi različitog dizajna: okrugli, ovalni, četvrtasti, ugradni, nadgradni,…u raznim dimenzijama.

Sanitarije ovog proizvodjača koje držimo na lageru su Catalano Verso, Catalano Zero, Catalano Sfera i Catalano Proezioni. Sve ostale serije možete pogledati na https://www.catalano.it/ . Ono što odaberete poručujemo po potrebi, sa jako kratkim rokom isporuke, do 15 dana. Takodje, na zalihama uvek imamo i rezervne delove. Za originalne WC daske, mehanizme za vodokotlić i slično ne trebate brinuti.

Catalano je danas jedna od retkih evropskih fabrika koja ima proizvodnju samo u matičnoj zemlji. Na taj način ste sigurni da uz “Made in Italy” znak dobijate vrhunski kvalitetan proizvod savršenog italijanskog dizajna. Pored toga, Catalano je uveo potpuno novu tehnologiju u površinskoj zaštiti porcelanske glazure “CataGlaze”. Reč je o revolucionarnoj metodi koja prilikom pečenja keramike nanosi poseban sloj zaštite preko porcelana čime se taloženje kamenca i bakterija svodi na minimum.

Sanitarije

Catalano Proezioni lavabo 55 cm

Sanitarije

Catalano Proezioni konzolna WC solja

Sanitarije

Catalano Proezioni lavabo 80 cm

Sanitarije

Catalano Sfera lavabo fi 35 cm

Sanitarije

Catalano Velis konzolna WC solja

Sanitarije

Catalano Velis nadgradni lavabo 60 cm

Sanitarije

Catalano Sfera nadgradni lavabo 55 i 70 cm

Sanitarije

Catalano Verso lavabo 50x25 cm

Sanitarije

Catalano Verso lavabo 75x25 cm

Sanitarije

Catalano Verso konzolna WC solja

Sanitarije

Catalano Zero 50 lavabo

Sanitarije

Catalano Verso lavabo 100x37 cm

Sanitarije

Catalano Zero konzolna WC solja

Sanitarije

Catalano ZeroTondo serija

Sanitarije

Catalano New light konzolna WC solja

Sanitarije

Catalano New light lavabo 62 cm

Sanitarije

Catalano Canova Royal WC solja

Sanitarije

Catalano Muse serija

Top