Sanitarije kupatilske Olympia - Italija

Sanitarije kupatilske predstavljaju neizostavan deo Vašeg kupatila. One treba da Vam omoguće nesmetano funkcionisanje Vašeg najintimnijeg prostora dugi niz godina. Zato bi Vaš izbor upravo mogao biti italijanska fabrika Olympia Ceramica.

Sanitarije kupatilske italijanskog brenda Olympia Ceramica predstavljaju prestižno ime u domenu kupatila u Evropi. Olympia je prisutna na tržištu već 50 godina i predstavlja jednog od većih italijanskih proizvođača. Iskustvo i posvećenost kvalitetu i dizajnu prenosilo se sa generacije na generaciju, uz stalno unapređivanje tehnologije proizvodnje. Olympia Ceramica je jedina koja svoje modele ručno izrađuje. Dodajte ovome savršen italijanski dizajn i lako i sa razlogom ćete se odlučiti baš za ovu fabriku. Više od 70% svoje proizvodnje Olympia Ceramica plasira na tržišta širom Evrope. U ponudi je možete naći i u našem salonu kupatila.

Olympia Ceramica je u svom asortimanu razvila nekoliko serija – modela, koje variraju od bazičnih do modela krajnje modernih linija. U ponudi su Olympia WC šolje, kako podne tako i konzolne, WC monoblokovi sa integrisanim vodokotlićem i pripadajući serijski bidei. Takođe, nudimo i veliki izbor Olympia lavaboa različitih dimenzija.

U salonu kupatila BG Sanitarija stalno držimo na lageru dva modela sanitarije Olympia. To su Olympia Clear i Olympia Synthesis. Ostale modele možete pogledati na https://www.olympiaceramica.it/en/collections/ i poručiti ih preko nas. Oba gore pomenuta modela su krajnje modernih linija. Svi tipovi WC šolja iz obe serije su urađeni u Back to Wall tehnologiji, što znači da se keramika WC šolje spaja sa zidom iza nje. Ovo pored toga što daleko lepše izgleda od klasičnog dizajna, omogućava i jako lako čišćenje i održavanje kako same WC šolje, tako i prostora u kupatilu oko nje. U pogledu izbora WC daski nudi se izbor kako klasičnih antibakterijskih modela, tako i soft close daski koje imaju sistem za usporavanje pada daske. Oba modela WC daski imamo i u klasičnoj debljini i u novoj, modernoj slim, to jest tankoj izradi.  Svaka serija sanitarije kupatilske Olympia Ceramica ima i svoj pripadajući serijski lavabo u nekoliko dimenzija.

Poseban akcenat Olympia Ceramica stavlja na nadgradne lavaboe, koji se postavljaju na ploču ili ormarić u Vašem kupatilu. Izbor veličina i dizajna je veliki tako da ćete sigurno naći onaj koji Vam odgovara.

Olympia - Clear konzolna WC šolja

Lavaboi Olympia Clear - 45, 55 i 75 cm

WC monoblok Olympia - Clear

Nadgradni lavabo Olympia Clear 66x44

WC šolja i bide Olympia Clear back to wall

Nadgradni lavabo Metamorfosi 55x42 crno-beli

Lavaboi Olympia - Synthesis 50 i 60 cm

WC šolja konzolna i bide Olympia Synthesis

Nadgradni lavabo Olympia 43x43

Nadgradni lavabo Olympia 54x40

Nadgradni lavabo Olympia fi 45 cm

Nadgradni lavabo Olympia 50x38

Top