Sanitarije kupatilske Olympia - Italija

Sanitarije kupatilske predstavljaju neizostavan deo Vašeg kupatila. One treba da Vam omoguće nesmetano funkcionisanje Vašeg najintimnijeg prostora dugi niz godina. Zato bi Vaš izbor upravo mogao biti fabrika Olympia Ceramica.

Olympia Ceramica je poznati italijanski proizvodjač sanitarije kupatilske. Olympia je prisutna na tržištu već 50 godina i predstavlja jednog od većih italijanskih proizvodjača. Iskustvo i posvećenost kvalitetu i dizajnu prenosilo se sa generacije na generaciju, uz stalno unapredjivanje tehnologije proizvodnje sanitarije kupatilske. Dodajte ovome savršen italijanski dizajn i lako i s razlogom će te se odlučiti baš za ovu fabriku. Više od 70% svoje proizvodnje Olympia Ceramica plasira na tržišta širom Evrope. U ponudi je možete naći i u našem salonu kupatila.

Olympia Ceramica je u svom asortimanu razvila nekoliko serija – modela, koje variraju od bazičnih do modela krajnje modernih linija. U ponudi su Olympia WC šolje, kako podne tako i konzolne, WC monoblokovi sa integrisanim vodokotlićem i pripadajući serijski bidei. Takodje, nudimo i veliki izbor Olympia lavaboa različitih dimenzija.

U salonu kupatila BG Sanitarija stalno držimo na lageru dva modela sanitarije kupatilske Olympia. To su Olympia Clear i Olympia Synthesis. Ostale modele možete pogledati na https://www.olympiaceramica.it/en/collections/ i poručiti ih preko nas. Oba gore pomenuta modela su krajnje modernih linija. Svi tipovi WC šolja iz obe serije su uradjeni u Back to Wall tehnologiji, što znači da se keramika WC šolje spaja sa zidom iza nje. Ovo pored toga što daleko lepše izgleda od klasičnog dizajna, omogućava i jako lako čišćenje i održavanje kako same WC šolje, tako i prostora u kupatilu oko nje. U pogledu izbora WC daski nudi se izbor kako klasičnih antibakterijskih modela, tako i soft close daski koje imaju sistem za usporavanje pada daske. Oba modela WC daski imamo i u klasičnoj debljini i u novoj, modernoj slim, to jest tankoj izradi. Pored toga WC daske imamo i kao rezervni deo, kao i mehanizme za vodokotliće.

Pripadajući lavaboi za kupatilo sanitarije kupatilske Olympia Ceramica nude se i kao klasični sa zidnim kačenjem, i kao samostojeći to jest nadgradni koji se postavljaju na ploču ili ormarić u Vašem kupatilu. Izbor veličina je jako veliki tako da će te sigurno naći onu koja Vam odgovara.

Sanitarije kupatilske

Olympia Clear WC solja monoblok

Sanitarije kupatilske

Olympia Clear konzolna WC solja

Sanitarije kupatilske

Olympia Clear lavabo 66 cm

Sanitarije kupatilske

Olympia Clear WC solja i bide

Sanitarije kupatilske

Olympia Synthesis konzolna WC solja

Sanitarije kupatilske

Olympia Synthesis lavabo 50 cm

Top