Sanitarije u kupatilu Jika - Češka

Odabir sanitarije u kupatilu je neophodan korak u opremanju Vašeg najintimnijeg prostora. Jedan od naših predloga je da to budu sanitarije brenda Jika. Jika je najstarija češka fabrika i jedna od najstarijih u Evropi. Osnovana je još krajem 19 veka kao porodična manufaktura, koja je svoje iskustvo prenosila s kolena na koleno, baveći se uglavnom dekorativnim porcelanom.

Jika fabrika sanitarije počinje da proizvodi od 1920 godine, uvidevši sve veću tražnju za sanitarije u kupatilu. Razvijaju se prvo primitivni modeli ručno radjeni, a kasnije i serijski proizvodi uvodjenjem mašina. U doba socijalizma fabrika se bavi masovnom proizvodnjom, ali bez značajnijeg osvrta na dizajn. Ulaskom Češke u EU, fabrika postaje deo čuvene švajcarske Laufen Group, koja postaje većinski vlasnik i vrši značajna ulaganja u tehnologiju, razvojni centar i dizajniranje proizvoda. Od tada, Jika beleži konstantan rast na evropskom tržištu opreme za kupatila i postaje važan igrač na zahtevnom polju sanitarije u kupatilu. Kao deo Laufen Group primećuje se sličnost sa proizvodima koji nose brend Laufen, medjutim proizvodi Jika su ekonomičniji sa prihvatljivijom cenom namenjeni manje zahtevnim kupcima. Celokupnu njihovu ponudu možete pogledati na http://www.jika.eu/

Sanitarije u kupatilu Jika proizvode se u nekoliko modela namenjenih raznim kategorijama kupaca, od bazičnih do modernih linija. WC šolje proizvode se kao konzolne WC šolje, podne WC šolje i kombinovane WC šolje monoblok sa svojim vodokotlićem. WC daske uz njih možete birati, da budu obične ili soft close koje imaju mehanizam za usporavanje pada. Jika lavaboi se proizvode u istoj seriji kao i WC šolje, u puno dimenzija, različitog dizajna.

Sanitarije u kupatilu serije Jika Pro predstavljaju jednostavnu bazičnu liniju za manje zahtevne kupce. Shodno tome cena je više nego prihvatljiva, uz jako dobar kvalitet češkog porcelana.

Jika Cubito Pure je najlepši model ove fabrike, sa lepim pravim, četvrtastim linijama. Uz ovaj prestižni model isporučuje se takozvana slim WC daska, tankog prefinjenog dizajna.

Za sve Jika proizvode sanitarije u kupatilu u našem salonu keramike obezbedjeni su originalni rezervni delovi.

Sanitarije u kupatilu

Jika Pure WC solja monoblok

Sanitarije u kupatilu

Jika Cubito Pure konzolna WC solja i bide

Sanitarije u kupatilu

Jika Cubito lavabo 60 cm

Sanitarije u kupatilu

Jika Pure WC solja i bide

Sanitarije u kupatilu

Jika Pro WC solja monoblok

Sanitarije u kupatilu

Jika Pro konzolna WC solja

Top