Sanitarije za kupatila Laufen - Švajcarska

Sanitarije za kupatila Laufen – švajcarska preciznost u Vašem kupatilu – da li je potrebno još nešto reći o kvalitetu ove fabrike sanitarija? Laufen WC šolje, Laufen lavaboi, Laufen bidei izrađeni po preciznoj švajcarskoj tehnologiji kao i njihovi satovi.

Laufen je jedna od najstarijih evropskih fabrika sanitarije za kupatila, osnovana još krajem 19. veka. Pored perfekcionizma u izradi, odlikuju se savršenim dizajnom i funkcionalnošću. U okviru Laufen group danas posluje još nekoliko renomiranih fabrika, među kojima je najpoznatija češka Jika.

Fabrika Laufen je razvila puno modela, serija u svojoj gami proizvoda sanitarije za kupatila.

Laufen Pro je najjednostavnija linija ovog proizvođača. Međutim, pojam najjednostavnija kod Laufena ima drugačije značenje. Ova serija bi kod drugih proizvođača spadala u srednju, možda i višu klasu. Reč je o liniji prefinjenog dizajna, masivne izrade koja odiše luksuzom. U ponudi su konzolne WC šolje sa skrivenim kačenjem, podne WC šolje Back to Wall koje idu skroz do zida i veliki izbor lavaboa različitih dimenzija. U okviru Laufen Pro serije izdvajamo 2 podserije. Laufen Pro New je serija ovalnog, sfernog dizajna, dok je Laufen Pro S serija blago zaobljenog kockastog dizajna.

Laufen Living je viša klasa, za kupce koji vole potpuno kockasti dizajn oštrih linija. Laufen Palomba je serija koja uz svedene linije WC šolja nudi veliki izbor lavaboa, klasičnih, nadgradnih i ugradnih.

Laufen Alessi je najskuplja serija, slobodno možemo reći svemirskog dizajna sanitarije za kupatila. WC šolje Alessi su jako masivne, oblikom podsećaju na ogromno jaje, dok su lavaboi od punog porcelana skroz do poda kupatila.

Pored gore navedenih serija, Laufen proizvodi još nekoliko modela koje možete pogledati linkom na  http://www.laufen.com/wps/wcm/connect/laufen_com/en/home/  . U našem salonu kupatila BG Sanitarija gore nabrojane serije držimo stalno na stanju. Imamo i neophodne rezervne delove poput običnih i soft close WC daski i mehanizama za kotliće. Ostale serije koje nemamo na stanju možemo Vam brzo poručiti i obezbediti ukoliko su one Vaš izbor.

Konzolna WC šolja i bide Laufen Pro New

lavabo nadgradni Laufen Pro A 60x40

Laufen - WC šolja i bide Pro New back to wall

Laufen lavabo pikolo Pro A 36x25

Laufen lavabo Pro A 48x28

Laufen WC monoblok Pro New back to wall

Laufen lavaboi Pro S 55, 60 i 65 cm

Laufen - WC šolja konzolna i bide Pro S

Laufen lavabo Pro C 50x25 - levi ili desni

Laufen - WC šolja konzolna i bide Palomba

Nadgradni lavabo Laufen Palomba 45x45

Laufen lavabo Palomba 80x50

Nadgradni lavabo Laufen Pro B fi 42

Nadgradni lavabo Laufen Pro B 52x39

Laufen WC šolja konzolna i bide Living City

lavaboi Laufen Living City 45, 50, 60, 80 i 100 cm

Laufen WC šolja konzolna i bide Alessi

lavabo Laufen Alessi fi 53 cm

Top