AXA sanitarije - Italija

AXA sanitarije predstavljaju novitet u ponudi vrhunske italijanske sanitarije koju možete kupiti u našem salonu kupatila. Reč je o relativno mladoj fabrici osnovanoj u Italiji tek 1995 godine. Međutim, zahvaljujući primeni najnovijih tehnologija i dizajnerskih rešenja, ovaj brend se velikom brzinom probio u sam vrh italijanskih fabrika opreme za kupatila.

Ono po čemu je ova fabrika prepoznatljiva jeste uvođenje boja u proizvodnju kupatilske opreme. Posle skoro dve decenije u modu se opet vraćaju sanitarije u boji. AXA je među prvima prepoznala ovaj trend i u svoju ponudu ubacila sanitarije u boji. Pored standardne bele boje, u ponudi su mat bele sanitarije kao i modeli crne, sive i bež boje. Ovaj potez lansirao je AXA sanitarije u sam vrh najprodavanijih brendova kako u Evropi, tako od skora i kod nas.

AXA crne sanitarije su apsolutni hit na tržištu poslednjih godinu dana. Crna boja poslednjih godina dominira u opremanju savremenog kupatila. Mat crna glazura AXA sanitarije je prelepog dizajna i izuzetno laka za održavanje. Pored crne, svi modeli dostupni su i u mat beloj, mat sivoj i mat bež (krem) boji. Na ovaj način možete Vaše sanitarije upariti sa tuš kadama u boji evropskog giganta Geberit, koje su takođe od skora u našoj ponudi.

AXA crne sanitarije, kao i ostale boje, proizvode se u nekoliko serija različitog oblika i dizajna. Najpoznatije su: Glomp, Wild i DP. Model AXA Glomp je ubedljivo najprodavanija serija. Odlikuje se jako jednostavnim dizajnom krajnje svedenih linija, koji će uvek biti u trendu u bilo kom kupatilu. AXA Wild je malo neobičnija serija avangardnih linija, dok je AXA DP glomazna-masivna linija, ali i one nalaze sve više kupaca.

Sve AXA konzolne WC šolje proizvode se sa skrivenim kačenjem tako da se ne vide šrafovi, dok je RIMLESS ispiranje (ispiranje bez klasičnog ruba WC šolje) kod AXA sanitarija postalo standard. Izdvajamo posebno skraćenu WC šolju AXA Glomp od svega 46 cm dužine, koja staje u svaki prostor. AXA podne WC šolje su sve Back to Wall (keramika ide skroz do zida) i sa Rimless ispiranjem.

AXA lavaboi zadovoljiće svačiji ukus kao i prostor. Ponuda lavaboa je ogromna kako nadgradnih, tako i zidnih – od minijaturnih do velikih, komfornih lavaboa različitih oblika i formata. Naravno, sve u pratećim bojama kao i WC šolje.

Pozivamo Vas da posetite naš salon kupatila i uživo se uverite u dizajn i kvalitet AXA sanitarija. Većinu modela imamo izloženu i stalno na lageru za isporuku odmah, dok ostalo možemo poručiti iz fabrike sa izuzetno kratkim rokovima isporuke.

AXA nadgradni lavaboi Decus 50x35 i 60x35 beli

AXA nadgradni lavaboi Decus 50x35 i 60x35 crni

AXA nadgradni lavaboi Decus 50x35 i 60x35 bež

AXA nadgradni lavaboi Decus 50x35 i 60x35 sivi

AXA lavabo crni Cosa 48x48 - zidni i nadgradni

AXA nadgradni lavaboi Cosa Mini 48x25 levi i desni BELI

AXA nadgradni lavabo Decus 50x35 ovalni beli

AXA nadgradni lavabo Decus 50x35 ovalni crni

AXA nadgradni lavabo Decus 50x35 ovalni bež

AXA nadgradni lavabo Decus 50x35 ovalni sivi

AXA nadgradni lavaboi Cosa Mini 48x25 levi i desni CRNI

AXA nadgradni lavaboi Cosa Mini 48x25 levi i desni SIVI

AXA konzolna WC šolja rimless Glomp 46 cm - NAJKRAĆA

AXA WC šolja konzolna CRNA rimless

AXA konzolna WC šolja rimless Glomp BEŽ

AXA konzolna WC šolja rimless Glomp SIVA

AXA konzolna WC šolja i bide Glomp - BELI 52 cm.

AXA nadgradni lavaboi Ciotola 50x32 i 60x32 beli

AXA konzolna WC šolja rimless DP

AXA konzolna WC šolja rimless DP - crna

AXA konzolna WC šolja rimless i bide Wild

AXA konzolna WC šolja rimless i bide Wild - SIVA boja

AXA konzolna WC šolja rimless i bide Glomp CRNA

AXA nadgradni lavabo Wild 45x45 crni

Top