Catalano sanitarije - Italija

Catalano sanitarije, to jest WC šolje, kao i Catalano lavaboi i bidei predstavljaju sam vrh italijanske sanitarije koju možete kupiti u našem salonu kupatila. Fabrika Catalano osnovana je u Italiji još daleke 1967 godine, što znači da su preko pola veka prisutni na tržištu opreme za kupatila.

Catalano sanitarije proizvode se u puno serija i modela. U ponudi su ovalni, četvrtasti i krajnje neobični oblici sanitarija. Catalano konzolne WC šolje proizvode se u preko 8 modela. Sve konzolne WC šolje imaju skriveno kačenje tako da se ne vide šrafovi. U ponudi su i skraćene WC šolje od svega 45 cm dužine, idealne za mala kupatila. Podne WC šolje Catalano se proizvode u tzv. Back to Wall varijanti. To znači da keramika ide skroz do zida, čime je jako laka za čišćenje bez ikakvog prostora izmedju WC šolje i zida.

Catalano lavaboi su segment kome je ova fabrika posvetila puno pažnje. Pored redovnih serijskih lavaboa u različitim dimenzijama, Catalano nudi veliki izbor nezavisnih lavaboa. To su lavaboi različitog dizajna: okrugli, ovalni, četvrtasti, ugradni, nadgradni,…u raznim dimenzijama.

Catalano sanitarije nudimo u 4 serije koje stalno držimo na lageru. To su: Catalano Zero, Catalano Green, Catalano Sfera i Catalano Premium. Sve ostale serije ove fabrike možete pogledati na https://www.catalano.it/ . Ono što odaberete poručujemo po potrebi, sa jako kratkim rokom isporuke – do 15 dana. Takođe, na zalihama uvek imamo i rezervne delove, pa za originalne WC daske, mehanizme za vodokotlić i slično ne trebate brinuti. Pored sanitarija, Catalano je jedan od vodećih proizvođača porcelanskih tuš kada. Više o tome možete pogledati ovde.

Catalano je danas jedna od retkih evropskih fabrika koja ima proizvodnju samo u matičnoj zemlji. Na taj način ste sigurni da uz “Made in Italy” znak dobijate vrhunski kvalitetan proizvod savršenog italijanskog dizajna. Pored toga, Catalano je uveo potpuno novu tehnologiju u površinskoj zaštiti porcelanske glazure “CataGlaze“. Reč je o revolucionarnoj metodi koja prilikom pečenja keramike nanosi poseban sloj zaštite preko porcelana čime se taloženje kamenca i bakterija svodi na minimum.

AKCIJA - Catalano Sfera 54 konzolna WC šolja RimLess sa slim Soft close daskom

Catalano lavaboi Sfera 50x45 i 60x45 - AKCIJA

Catalano - Sfera nadgradni lavaboi 55x35 i 70x37 cm

nadgradni lavabo Sfera fi 35 i fi 40 Catalano

AXA konzolna WC šolja rimless Glomp CRNA

nadgradni lavabo Catalano Velis 60x42

AKCIJA - AXA konzolna WC šolja rimless Glomp 46 cm sa Soft Close daskom

lavabo Catalano Verso 50x25

AXA nadgradni lavaboi Decus 50x35 i 60x35 CRNI

Catalano AKCIJA - WC šolja konzolna Zero 55 New RIMLESS sa Slim Soft daskom

AKCIJA - Lavabo Catalano Zero 50x50 cm

Catalano AKCIJA - Zero konzolna WC šolja 45 cm - NAJKRAĆA sa Slim Soft daskom

Catalano sanitarije - Canova Royal WC šolja konzolna sa Soft daskom

Catalano sanitarije - lavaboi Canova Royal 60, 70 i 90 cm

Catalano - lavabo Premium 40x32, 50x47, 60x47, 80x47, 100x47 i 120x47

Catalano - lavaboi Green 60x50, 80x50 i 100x50

nadgradni lavaboi Catalano Green - 40x40, 50x38, 60x38

Top