Catalano sanitarije - Italija

Catalano sanitarije, to jest WC šolje, kao i Catalano lavaboi i bidei predstavljaju sam vrh italijanske sanitarije koju možete kupiti u našem salonu kupatila. Fabrika Catalano osnovana je u Italiji još daleke 1967 godine, što znači da su preko pola veka prisutni na tržištu opreme za kupatila.

Catalano sanitarije proizvode se u puno serija i modela. U ponudi su ovalni, četvrtasti i krajnje neobični oblici sanitarija. Catalano konzolne WC šolje proizvode se u preko 8 modela. Sve konzolne WC šolje imaju skriveno kačenje tako da se ne vide šrafovi. U ponudi su i skraćene WC šolje od svega 45 cm dužine, idealne za mala kupatila. Podne WC šolje Catalano se proizvode u tzv. Back to Wall varijanti. To znači da keramika ide skroz do zida, čime je jako laka za čišćenje bez ikakvog prostora izmedju WC šolje i zida.

Catalano lavaboi su segment kome je ova fabrika posvetila puno pažnje. Pored redovnih serijskih lavaboa u različitim dimenzijama, Catalano nudi veliki izbor nezavisnih lavaboa. To su lavaboi različitog dizajna: okrugli, ovalni, četvrtasti, ugradni, nadgradni,…u raznim dimenzijama.

Catalano sanitarije nudimo u 4 serije koje stalno držimo na lageru. To su: Catalano Zero, Catalano Green, Catalano Sfera i Catalano Premium. Sve ostale serije ove fabrike možete pogledati na https://www.catalano.it/ . Ono što odaberete poručujemo po potrebi, sa jako kratkim rokom isporuke – do 15 dana. Takođe, na zalihama uvek imamo i rezervne delove, pa za originalne WC daske, mehanizme za vodokotlić i slično ne trebate brinuti. Pored sanitarija, Catalano je jedan od vodećih proizvođača porcelanskih tuš kada. Više o tome možete pogledati ovde.

Catalano je danas jedna od retkih evropskih fabrika koja ima proizvodnju samo u matičnoj zemlji. Na taj način ste sigurni da uz “Made in Italy” znak dobijate vrhunski kvalitetan proizvod savršenog italijanskog dizajna. Pored toga, Catalano je uveo potpuno novu tehnologiju u površinskoj zaštiti porcelanske glazure “CataGlaze“. Reč je o revolucionarnoj metodi koja prilikom pečenja keramike nanosi poseban sloj zaštite preko porcelana čime se taloženje kamenca i bakterija svodi na minimum.

AKCIJA - Catalano lavaboi Sfera 50x40 i 60x45

AKCIJA - Catalano Sfera 54 konzolna WC šolja RimLess sa slim Soft close daskom

Catalano - Sfera nadgradni lavaboi 55x35 i 70x37 cm

nadgradni lavabo Sfera fi 35 i fi 40 Catalano

Catalano Canova Royal WC šolja i bide

Catalano sanitarije - lavabo Canova Royal

Catalano lavabo Green 60x50

Catalano sanitarije - lavabo Green 80x50 i 100x50

Catalano konzolna WC šolja Green

Catalano nadgradni lavabo Green Lux 50x38

Catalano nadgradni lavabo Green Lux 60x38

Catalano Zero konzolna WC šolja 45 cm - NAJKRAĆA sa Slim Soft daskom

Catalano lavabo Premium 40x32 i 55x37

Catalano lavabo Premium - 50, 60, 80 i 100 x 47 cm

Catalano sanitarije - lavabo Premium 120 x 47 cm

Catalano sanitarije - lavabo Verso 50x25

nadgradni lavaboi Catalano Green - 40x40, 50x38, 60x38

Catalano Zero 55 konzolna WC šolja sa slim Soft close WC daskom

Top