Ideal Standard sanitarije

Ideal Standard sanitarije predstavljaju najveći globalni, svetski brend u oblasti uređenja kupatila. U pitanju je najveći svetski koncern, koji okuplja sve segmente neophodne za opremanje Vašeg najintimnijeg prostora. Ideal Standard proizvodi sanitarije za kupatilo, kade i tuš kade, baterije i galanteriju za kupatilo. Ideal Standard WC šolje, Ideal Standard lavaboi i bidei su dakle samo deo proizvodnje opreme za kupatilo ovog giganta.

Ideal Standard sanitarije su prisutne na svim kontinentima i fabrika je razvila ponudu prilagođenu svakom tržištu. Na američkom kontinentu posluju pod imenom American Standard, dok svoje fabrike imaju u puno evropskih zemalja. Njihove proizvode možete kupiti u skoro svakom bolje snabdevenom salonu kupatila, između ostalih i u našem BG Sanitarija.

U našem salonu kupatila opredelili smo se za nekoliko serija koje imaju jako lepu prođu na tržištu. Ideal Standard Tesi, Ideal Standard Mia, Ideal Standard Connect i Ideal Standard Strada su serije koje su najzastupljenije na našem tržištu. To su modeli koje u svakom trenutku imamo na stanju i koje Vam možemo odmah isporučiti. U okviru ovih serija na stanju imamo podne WC šolje, konzolne WC šolje i monoblokove, to jest WC šolje sa spojenim vodokotlićem. Sve ovo propraćeno je širokom paletom lavaboa u više dimenzija, kao i odgovarajućim bideima. Takođe, za rezervne delove uvek nam se možete obratiti. Katalog i paleta ovog giganta opreme za kupatilo su ogromni i nemoguće je sve držati na stanju. Ukoliko Vi izaberete u katalogu ili online na njihovom sajtu http://www.idealstandard.com/ nešto što nemamo, u mogućnosti smo da Vam to nabavimo u najkraćem mogućem roku.

Kao fabrika koja stalno usavršava svoje proizvode, Ideal Standard je razvio AquaBlade tehnologiju. Aquablade je najnoviji način ispiranja WC šolje bez klasičnog ruba. Umesto toga voda pod jakim pritiskom WC šolju ispira kroz tanke proreze. Ovo omogućava bolje ispiranje WC šolje, manju potrošnju vode i čistiju WC šolju sa manje održavanja.

Ideal Standard Tesi AquaBlade konzolna WC šolja

Ideal Standard Tesi New lavabo 50 i 60 cm

AKCIJA Ideal Standard Tessi lavabo 55 cm - poslednji komad

Ideal Standard Connect WC šolja monoblok

Ideal Standard AKCIJA - lavabo Connect Cube 50x46 - poslednji komad

Ideal Standard AKCIJA - Connect Idealsoft WC šolja SA daskom (skriveno kačenje)

Ideal Standard AKCIJA - WC šolja DEA back to wall SA soft slim wc daskom

Ideal Standard AKCIJA - lavabo Active 55x48

Ideal Standard AKCIJA - Mia konzolna WC šolja SA slim wc daskom

Ideal Standard - lavabo Sottini 46x46

Ideal Standard sanitarije - Eurovit WC šolja monoblok

Ideal Standard - Strada lavaboi 50, 60 i 70 cm

Top