Lavabo za kupatilo - Mermerni lavaboi i kameni lavaboi

Lavabo za kupatilo je jedan od osnovnih elemenata Vašeg kupatila. Salon kupatila BG Sanitarija može se pohvaliti izuzetnim izborom modernih i luksuznih lavaboa, različitih materijala izrade, različitih dimenzija i proizvođača. U pogledu materijala izrade izdvajamo mermerne lavaboe, kamene lavaboe i lavaboe od keramike, porcelana.

Mermerni lavabo biće svakako najveći ukras Vašeg kupatila. Reč je o plemenitom prirodnom materijalu, jako čvrstom, postojanom i otpornom na mehanička oštećenja. Mermerni lavaboi su proizvedeni u Indoneziji i predstavljaju stalan deo našeg asortimana.  Nudimo ih u 4 dimenzije – okruglog i četvrtastog dizajna sa blago zaobljenim ivicama. Od okruglih modela u ponudi su modeli promera fi 40 i fi 45 cm, dok je četvrtasti lavabo dimenzije 45×42 cm. Kruna mermernih lavaboa je visoki lavabo od 90 cm koji ima svoje postolje, stub.

Kameni lavabo za kupatilo proizvodi se od sivo-crnog granita. To su unikatni lavaboi, jer je svaki ručno obrađen, klesan iz kamena, tako da ne postoje dva ista. Imaju ovalnu, elipsastu formu i približna veličina im je oko 45 cm. Bitno je napomenuti za obe vrste lavaboa da su to takozvani nasadni, nadgradni lavaboi, što znači da se ne kače na zid, već se postavljaju na ormarić, konzolu, policu i slično. Obe vrste lavaboa su prilično teške tako da je neophodno voditi računa o izdržljivosti nosećeg elementa. U našem salonu kupatila u prilici smo da Vam ponudimo i gotove ormariće za lavaboe za ovu namenu.

Keramički lavaboi, tj porcelanski lavaboi nude se u jako puno dimenzija i načina montaže. Ovde je izbor jako veliki i gotovo da ne postoji dimenzija koju nemamo. Ove lavaboe nudimo i kao nasadne za postavku na ploču, i kao zidne koji se klasično kače na zid. U ponudi su lavaboi poznatih brendova koje zastupamo i koje možete videti u okviru prezentacije tih brendova na našem sajtu.

kameni lavabo za kupatilo Riverstone

Mermerni nadgradni lavabo fi 45, h 12 cm

Mermerni nadgradni lavabo fi 40, h 15 cm

Mermerni lavabo visoki Sanaya fi 40 cm, h = 90

Mermerni lavabo nadgradni 45x42 cm

Mermerni lavabo nadgradni fi 50, h 20 cm

Mermerni lavabo nadgradni Lilu, fi 50, h=15

mermerni lavabo pikovani Odelise, fi 40, h=15

mermerni lavabo Sunsime pikovani, fi 40, h=15

nadgradni lavabo MAT bež, fi 41 cm, h=15

nadgradni lavabo MAT plavi, fi 41 cm, h=15

Lavabo crni AXA Cosa - 48x48 - konzolni i nadgradni

Nadgradni lavabo AXA Decus - 50x35 i 60x35

Crni nadgradni lavabo fi 40, h=15

nadgradni lavabo SILVER, fi 41 cm, h=15

nadgradni lavaboi - ogroman izbor modela

Nadgradni crni mat lavabo 61x36 cm

Nadgradni lavabo QUADRO 50x39

nadgradni lavaboi beli i MAT crni, 60x35 cm

Nadgradni lavabo 61x36 - BEŽ mat boja

Nadgradni lavabo za kupatilo ELIPSE 50x38

Nadgradni lavabo 42x41 cm

nadgradni lavaboi beli i MAT sivi, fi 41 cm, h=15

Nadgradni lavabo 61x36 - beli SJAJ i beli MAT

Top