Lavabo za kupatilo - Mermerni lavaboi i kameni lavaboi

Lavabo za kupatilo je jedan od osnovnih elemenata Vašeg kupatila. Salon kupatila BG Sanitarija može se pohvaliti izuzetnim izborom modernih i luksuznih lavaboa, različitih materijala izrade, različitih dimenzija i proizvođača. U pogledu materijala izrade izdvajamo mermerne lavaboe, kamene lavaboe i lavaboe od keramike, porcelana.

Mermerni lavabo biće svakako najveći ukras Vašeg kupatila. Reč je o plemenitom prirodnom materijalu, jako čvrstom, postojanom i otpornom na mehanička oštećenja. Mermerni lavaboi su proizvedeni u Indoneziji i predstavljaju stalan deo našeg asortimana.  Nudimo ih u 4 dimenzije – okruglog i četvrtastog dizajna sa blago zaobljenim ivicama. Od okruglih modela u ponudi su modeli promera fi 40 i fi 45 cm, dok je četvrtasti lavabo dimenzije 45×42 cm. Kruna mermernih lavaboa je visoki lavabo od 90 cm koji ima svoje postolje, stub.

Kameni lavabo za kupatilo proizvodi se od sivo-crnog granita. To su unikatni lavaboi, jer je svaki ručno obrađen, klesan iz kamena, tako da ne postoje dva ista. Imaju ovalnu, elipsastu formu i približna veličina im je oko 45 cm. Bitno je napomenuti za obe vrste lavaboa da su to takozvani nasadni, nadgradni lavaboi, što znači da se ne kače na zid, već se postavljaju na ormarić, konzolu, policu i slično. Obe vrste lavaboa su prilično teške tako da je neophodno voditi računa o izdržljivosti nosećeg elementa. U našem salonu kupatila u prilici smo da Vam ponudimo i gotove ormariće za lavaboe za ovu namenu.

Keramički lavaboi, tj porcelanski lavaboi nude se u jako puno dimenzija i načina montaže. Ovde je izbor jako veliki i gotovo da ne postoji dimenzija koju nemamo. Ove lavaboe nudimo i kao nasadne za postavku na ploču, i kao zidne koji se klasično kače na zid. U ponudi su lavaboi poznatih brendova koje zastupamo i koje možete videti u okviru prezentacije tih brendova na našem sajtu.

Kameni lavabo za kupatilo Riverstone

Mermerni lavabo nadgradni polirani - fi 45, h=12

Mermerni nadgradni lavabo - polirani fi 40, h 15 cm

Mermerni lavabo nadgradni, pikovani - fi 40, h=15

Mermerni lavabo nadgradni 45x42 cm sa otvorom za bateriju

Samostojeći mermerni lavabo Sanaya - h=90 cm, fi 40 cm

Mermerni lavabo nadgradni Lilu - pikovani fi 50, h=15

Mermerni lavabo nadgradni polirani - fi 40, h=15

mermerni lavabo Sunsime pikovani, fi 40, h=15

Nadgradni lavabo za kupatilo fi 41, h=15 - MAT crni

Nadgradni lavabo MAT plavi, fi 41 cm, h=15

Nadgradni lavabo SILVER, fi 41 cm, h=15

Nadgradni lavabo za kupatilo 61x36 - MAT crni

Nadgradni lavabo 61x36 - SJAJ beli i MAT beli

Nadgradni lavabo 61x36 - BEŽ boja

Nadgradni lavabo 61x36 - MAT crni

Nadgradni lavabo 41 x 42 beli

Nadgradni lavabo za kupatilo 59 x 42 cm

Nadgradni lavabo beli kvadratni - 48x37 i 61x36 cm, h=12

Nadgradni lavabo MAT sivi - fi 41 cm, h=15

Nadgradni lavabo za kupatilo ELIPSE 50x38

Isvea SystemaZ lavabo 50x25 - levi i desni

Nadgradni lavabo Isvea Sott Aqua - 50x38 i 60x38

Lavabo Isvea Purita 50x42 i 60x42

Top