Olympia sanitarije - Italija

Olympia sanitarije predstavljaju prestižnu italijansku fabriku u domenu kupatila u Evropi, koja je prisutna na tržištu već 50 godina i predstavlja jednog od većih italijanskih proizvođača. Iskustvo i posvećenost kvalitetu i dizajnu prenosilo se sa generacije na generaciju, uz stalno unapređivanje tehnologije proizvodnje. Olympia Ceramica je jedina koja svoje modele ručno izrađuje. Dodajte ovome savršen italijanski dizajn i lako i sa razlogom ćete se odlučiti baš za ovu fabriku. Više od 70% svoje proizvodnje Olympia Ceramica plasira na tržišta širom Evrope. U ponudi je možete naći i u našem salonu kupatila.

Olympia Ceramica je u svom asortimanu razvila nekoliko serija – modela, koje variraju od bazičnih do modela krajnje modernih linija. U ponudi su Olympia WC šolje, kako podne tako i konzolne, WC monoblokovi sa integrisanim vodokotlićem i pripadajući serijski bidei. Takođe, nudimo i veliki izbor Olympia nadgradnih lavaboa različitih dimenzija.

U salonu kupatila BG Sanitarija stalno držimo na lageru dva modela sanitarije Olympia. To su Olympia Clear i Olympia Synthesis. Ostale modele možete pogledati na https://www.olympiaceramica.it/en/collections/ i poručiti ih preko nas. Oba gore pomenuta modela su krajnje modernih linija. Svi tipovi WC šolja iz obe serije su urađeni u Back to Wall tehnologiji, što znači da se keramika WC šolje spaja sa zidom iza nje. Ovo pored toga što daleko lepše izgleda od klasičnog dizajna, omogućava i jako lako čišćenje i održavanje kako same WC šolje, tako i prostora u kupatilu oko nje. U pogledu izbora WC daski nudi se izbor kako klasičnih antibakterijskih modela, tako i soft close WC daski koje imaju sistem za usporavanje pada daske. Svaka serija Olympia sanitarije ima i svoj pripadajući serijski lavabo u nekoliko dimenzija.

Novitet u ponudi Olympia sanitarije je serija Clear u mat crnoj boji, koja je sve modernija i traženija na tržištu. U ponudi je konzolna WC šolja, soft close WC daska, kao i nekoliko lavaboa u satenskoj mat crnoj završnici.

Poseban akcenat Olympia Ceramica stavlja na nadgradne lavaboe, koji se postavljaju na ploču ili ormarić u Vašem kupatilu. Izbor veličina i dizajna je veliki tako da ćete sigurno naći onaj koji Vam odgovara.

AKCIJA - Olympia Clear konzolna WC šolja Rimless sa Slim Soft close WC daskom

Lavaboi Olympia Clear - 45, 55, 65 i 75 cm

Olympia nadgradni lavabo fi 45

Olympia nadgradni lavabo 43x43 i 54x40

Olympia nadgradni lavabo Clear 66x44

Olympia sanitarije - Clear WC monoblok Back to Wall

Olympia sanitarije - crna WC šolja konzolna Clear

Olympia nadgradni lavabo crno-beli Metamorphosis

Olympia lavaboi Synthesis 50x43 i 60x43 cm

Olympia nadgradni lavabo 50x38

Olympia konzolna WC šolja Synthesis

Olympia Clear WC šolja Back to Wall

AKCIJA - WC monoblok Porcelanosa sa slim soft close WC daskom

AKCIJA - Olympia Tutto Evo konzolna WC šolja Rimless

AKCIJA - WC šolja konzolna Olympia Milady Rimless sa slim soft close daskom

Top