Olympia sanitarije - Italija

Olympia sanitarije predstavljaju prestižnu italijansku fabriku u domenu kupatila u Evropi, koja je prisutna na tržištu već 50 godina i predstavlja jednog od većih italijanskih proizvođača. Iskustvo i posvećenost kvalitetu i dizajnu prenosilo se sa generacije na generaciju, uz stalno unapređivanje tehnologije proizvodnje. Olympia Ceramica je jedina koja svoje modele ručno izrađuje. Dodajte ovome savršen italijanski dizajn i lako i sa razlogom ćete se odlučiti baš za ovu fabriku. Više od 70% svoje proizvodnje Olympia Ceramica plasira na tržišta širom Evrope. U ponudi je možete naći i u našem salonu kupatila.

Olympia Ceramica je u svom asortimanu razvila nekoliko serija – modela, koje variraju od bazičnih do modela krajnje modernih linija. U ponudi su Olympia WC šolje, kako podne tako i konzolne, WC monoblokovi sa integrisanim vodokotlićem i pripadajući serijski bidei. Takođe, nudimo i veliki izbor Olympia nadgradnih lavaboa različitih dimenzija.

U salonu kupatila BG Sanitarija stalno držimo na lageru dva modela sanitarije Olympia. To su Olympia Clear i Olympia Synthesis. Ostale modele možete pogledati na https://www.olympiaceramica.it/en/collections/ i poručiti ih preko nas. Oba gore pomenuta modela su krajnje modernih linija. Svi tipovi WC šolja iz obe serije su urađeni u Back to Wall tehnologiji, što znači da se keramika WC šolje spaja sa zidom iza nje. Ovo pored toga što daleko lepše izgleda od klasičnog dizajna, omogućava i jako lako čišćenje i održavanje kako same WC šolje, tako i prostora u kupatilu oko nje. U pogledu izbora WC daski nudi se izbor kako klasičnih antibakterijskih modela, tako i soft close WC daski koje imaju sistem za usporavanje pada daske. Svaka serija Olympia sanitarije ima i svoj pripadajući serijski lavabo u nekoliko dimenzija.

Novitet u ponudi Olympia sanitarije je serija Clear u mat crnoj boji, koja je sve modernija i traženija na tržištu. U ponudi je konzolna WC šolja, soft close WC daska, kao i nekoliko lavaboa u satenskoj mat crnoj završnici.

Poseban akcenat Olympia Ceramica stavlja na nadgradne lavaboe, koji se postavljaju na ploču ili ormarić u Vašem kupatilu. Izbor veličina i dizajna je veliki tako da ćete sigurno naći onaj koji Vam odgovara.

AKCIJA - Olympia Clear konzolna WC šolja Rimless sa Slim Soft close WC daskom, 50 cm

Olympia Clear WC monoblok sa Slim Soft close WC daskom - Back to Wall

Olympia sanitarije - Clear WC šolja Back to Wall + bide

Olympia sanitarije - konzolna WC šolja Synthesis

Olympia Milady konzolna WC šolja RimLess + bide

Olympia Milady konzolna WC šolja RimLess crna

Olympia sanitarije - nadgradni lavaboi PADDLE - puno dimenzija i boja

Olympia sanitarije - nadgradni lavaboi SMASH - više dimenzija

Olympia sanitarije - lavaboi Metamorfosi - više dimenzija

Olympia Synthesis lavaboi 50, 60 i 70 cm

Olympia Milady konzolna WC šolja RimLess - mat Siva boja

Olympia Milady konzolna WC šolja RimLess - mat Bež boja

Isvea Infinity nadgradni lavabo fi 36 cm

Isvea Infinity nadgradni lavabo 50x36

Isvea Infinity nadgradni lavabo 55x36 ovalni

Isvea SystemaY nadgradni lavabo 60x38

Isvea Infinity konzolna WC šolja RimLess sa Soft close daskom

Isvea Sentimenti konzolna WC šolja RimLess sa Soft close daskom

Top