Roca sanitarije - Španija

Roca sanitarije predstavljaju najveću špansku fabriku opreme za kupatila i jedno od najvećih imena na svetskom tržištu. Kada se kaže Roca, podrazumeva se vrhunski kvalitet i dizajn sanitarije za kupatilo. Roca lavaboi, Roca WC šolje i bidei su samo jedan deo ponude ovog španskog giganta, koji u svojoj ponudi ima i kade, baterije i drugu opremu za kupatilo.

Roca sanitarije odlikuju se prefinjenim dizajnom, najčešće potpisanim od strane nekog renomiranog arhitekte. U svom širokom asortimanu Roca je razvila modele od bazičnih, jednostavnih, do krajnje modernih i avangardnih. Od preko 10 različitih serija, naš salon kupatila ima stalno na stanju pet modela.

Roca Victoria je bazična, jednostavna ali lepa linija ove fabrike namenjena manje zahtevnim kupcima. Roca Debba je klasa više sa blago kockastim dizajnom zaobljenih ivica. Roca Gap je najprodavaniji model sa pomirljivim dizajnom blago zaobljenih četvrtastih linija. Roca Nexo je serija izuzetno atraktivnog dizajna. Roca Meridian je sferni model, istovremeno masivnog i kompaktnog dizajna.

U gami svih gore navedenih serija su konzolne WC šolje, podne WC šolje i kombinovane WC šolje monoblok sa vodokotlićem, uz nekoliko dimenzija pratećeg lavaboa. Većina Roca WC šolja ima keramiku skroz do zida, tzv Back to Wall, što olakšava održavanje uz prelep kompaktan dizajn.

Lavaboi Roca Urbi su nezavisna serija lavaboa, unikatnog dizajna i predstavljaće pravi ukras u Vašem kupatilu. Reč je o krajnje neobičnim oblicima nadgradnih lavaboa namenjenim za postavljanje na ploču. Izdvajamo još i Roca Kalahari lavaboe u dve dimenzije, arhitektonski biser ove fabrike, izrazito minimalističkog dizajna.

Sve gore pobrojane serije imamo stalno na našem lageru Roca sanitarije. Ostatak ponude ove mega fabrike možete pogledati na http://www.roca.com/ i poručiti preko našeg salona ono što Vam se dopada. Pored toga uvek imamo i najčešće rezervne delove za njih koje vremenom treba zameniti.

Roca Gap WC šolja konzolna i bide

Roca Gap WC šolja i bide Back to Wall

Roca Gap WC monoblok

AKCIJA - WC monoblok Roca Nexo Back to Wall SA sporom daskom

Roca - lavabo Kalahari 65x45 cm

Roca - Kalahari lavabo dupli 120x51 cm

Roca sanitarije - Meridian serija

Roca sanitarije - WC šolja konzolna Meridian

Roca Meridian lavabo 45x25

Roca sanitarije - lavabo Meridian 55x32

Roca sanitarije - Meridian WC monoblok

AKCIJA Roca - Victoria WC monoblok sa antibakt. daskom

Roca sanitarije - Debba WC šolja konzolna

Roca Debba WC šolja Back to Wall

Roca sanitarije - WC monoblok Debba

Roca nadgradni lavabo Urbi 1 fi 45

Roca nadgradni lavabo Urbi 2 66x38

Roca nadgradni lavabo Urbi 8 55x40

Top