Roca sanitarije - Španija

Roca sanitarije predstavljaju najveću špansku fabriku opreme za kupatila i jedno od najvećih imena na svetskom tržištu. Kada se kaže Roca, podrazumeva se vrhunski kvalitet i dizajn sanitarije za kupatilo. Roca lavaboi, Roca WC šolje i bidei su samo jedan deo ponude ovog španskog giganta, koji u svojoj ponudi ima i kade, baterije i drugu opremu za kupatilo.

Roca sanitarije odlikuju se prefinjenim dizajnom, najčešće potpisanim od strane nekog renomiranog arhitekte. U svom širokom asortimanu Roca je razvila modele od bazičnih, jednostavnih, do krajnje modernih i avangardnih. Od preko 10 različitih serija, naš salon kupatila ima stalno na stanju pet modela.

Roca Victoria je bazična, jednostavna ali lepa linija ove fabrike namenjena manje zahtevnim kupcima. Roca Debba je klasa više sa blago kockastim dizajnom zaobljenih ivica. Roca Gap je najprodavaniji model sa pomirljivim dizajnom blago zaobljenih četvrtastih linija. Za potrošače koji traže zaobljen dizajn izbačen je novi model Roca Gap Round. Roca Nexo je serija izuzetno atraktivnog dizajna. Roca Meridian je sferni model, istovremeno masivnog i kompaktnog dizajna.

U gami svih gore navedenih serija su konzolne WC šolje, podne WC šolje i kombinovane WC šolje monoblok sa vodokotlićem, uz nekoliko dimenzija pratećeg lavaboa. Većina Roca WC šolja ima keramiku skroz do zida, tzv Back to Wall, što olakšava održavanje uz prelep kompaktan dizajn.

Lavaboi Roca Urbi su nezavisna serija lavaboa, unikatnog dizajna i predstavljaće pravi ukras u Vašem kupatilu. Reč je o krajnje neobičnim oblicima nadgradnih lavaboa namenjenim za postavljanje na ploču. Izdvajamo još i Roca Kalahari lavaboe u dve dimenzije, arhitektonski biser ove fabrike, izrazito minimalističkog dizajna.

Sve gore pobrojane serije imamo stalno na našem lageru Roca sanitarije. Ostatak ponude ove mega fabrike možete pogledati na http://www.roca.com/ i poručiti preko našeg salona ono što Vam se dopada. Pored toga uvek imamo i najčešće rezervne delove za njih koje vremenom treba zameniti.

Roca WC monoblok GAP sa Soft close WC daskom - podni/zidni

Roca GAP konzolna WC šolja Rimless

WC monoblok Roca Gap Round back to wall RimLess sa Soft close daskom - NAJKRAĆI 60 cm

Roca GAP Round konzolna WC šolja Rimless sa Soft close daskom

WC monoblok Roca Nexo sa Soft close daskom

AKCIJA - Roca Nexo konzolna WC šolja Rimless sa Soft close daskom

Roca Meridian WC šolja konzolna Rimless sa Soft Close daskom

Nadgradni lavabo Roca Ohtake 54x38 Antracit sivi

Nadgradni lavabo Roca Ohtake 54x38 beli

Nadgradni lavabo Roca Alter 39x37 cm

Nadgradni lavabo Roca Alter fi 40 sa otvorom za bateriju

Nadgradni lavabo Roca Alter fi 39 cm

Nadgradni lavabo Roca GAP 55x39 cm

Nadgradni lavabo Roca GAP 55x40 sa otvorom za bateriju

Nadgradni lavabo Roca Alter 42x39

Nadgradni lavabo Roca GAP 60x37

Nadgradni lavabo Roca GAP 60x42 cm

Roca nadgradni lavabo Urbi 8 55x40

Top