Ugradni vodokotlići Geberit i Geberit sanitarije

Ugradni vodokotlići Geberit su sigurno prva asocijacija kada se pomene ime ovog švajcarskog giganta. Upravo je Geberit prvi osmislio tehnologiju ugradnog vodokotlića, koju su posle primenile, slobodno možemo reći prekopirale i mnoge druge fabrike. Upravo zbog toga ime Geberit je ostalo sinonim za ugradni vodokotlić. Dok su nekada bili revolucionarni izum prihvatan sa skepsom, danas su ugradni vodokotlići Geberit uobičajeni i prisutni u skoro svakom kupatilu. Njihova tražnja konstantno raste i skoro da predstavljaju standard u opremanju savremenog kupatila. Ugradni vodokotlići Geberit štede Vaš prostor u kupatilu i čine ga lepšim i lakšim za čišćenje.

U zavisnosti od vrste WC šolje koja se postavlja razlikujemo nekoliko vrsta Geberit vodokotlića. Za viseće, konzolne WC šolje Geberit ugradni vodokotlić ima konstrukciju atestiranu na 400 kg težine. Pored toga Geberit proizvodi i ugradne vodokotliće za podne, patosne WC šolje, kao i obične plastične nadzidne vodokotliće. Tipke za Geberit ugradne kotliće proizvode se u puno modela, od običnih plastičnih do stilizovanih koji predstavljaju prava umetnička dela. S druge strane u ponudi su i visoko tehnološki tasteri, beskontaktni koji vodokotlić aktiviraju na senzor.

AKCIJA - Ugradni vodokotlić Geberit Delta 01 sa belom tipkom

AKCIJA - Ugradni vodokotlić Geberit Delta 01 sa HROM tipkom - visok sjaj i mat

AKCIJA - Ugradni vodokotlić Geberit Delta 30 - bela i hrom tipka

AKCIJA - Ugradni vodokotlić Geberit Delta 20 - bela i hrom tipka

Ugradni vodokotlić Geberit Sigma

Geberit Sigma tipke - veliki izbor

Geberit sanitarije su relativno nov segment ove mega fabrike. Kupovinom nekoliko evropskih fabrika koje se bave proizvodnjom sanitarija za kupatilo Geberit Group je ušao na velika vrata i na ovo tržište. Brendirajući ih svojim čuvenim imenom, Geberit je u njih implementirao svoju vrhunsku tehnologiju i besprekoran kvalitet.

U okviru game Geberit sanitarije u ponudi je nekoliko serija-modela. Ove serije razlikuju se po dizajnu od onih običnih do luksuznih modela. Geberit Selnova je bazična serija namenjena manje zahtevnim kupcima sa veoma povoljnom cenom. Selnova Square je isti model blago četvrtastog oblika. Geberit Smyle Square je serija srednjeg ranga izuzetnog dizajna i odličnog odnosa cena/kvalitet/dizajn. Dve serije više klase su Geberit Icon i serija Geberit Acanto. To su sanitarije prefinjenog oblika izuzetno lepe završne obrade.

U okviru svake od gore navedenih serija u ponudi su lavaboi u nekoliko dimenzija, konzolne WC šolje sa izborom obične ili sporospuštajuće WC daske, kao i pripadajući bidei.

Geberit sanitarije - WC šolja konzolna Icon Rimless

Geberit sanitarije - lavabo Icon 60x48

Geberit WC šolja konzolna Icon Square Rimfree

Geberit lavabo Smyle Square 50x41

Geberit sanitarije - WC šolja konzolna Smyle Square rimless

Geberit sanitarije - WC šolja konzolna Acanto Rimfree

Geberit sanitarije - WC šolja konzolna Selnova Square rimless

Geberit sanitarije - lavaboi Selnova Square 50, 55, 60 i 65 cm.

Geberit lavabo Selnova Square 45x25 - levi i desni

Geberit lavabo Selnova Square 36x28

Geberit sanitarije - ugaoni lavabo Selnova 41x41

Geberit sanitarije - WC šolja konzolna Selnova Rimfree

Geberit nadgradni lavabo 50x40, h=16

Geberit nadgradni lavabo Variform 55x40, h=16

Geberit nadgradni lavabo 55x40, h=16

Geberit nadgradni lavabo četvrtasti 55x40, h=16

Geberit nadgradni lavabo okrugli fi 40, h=16

Geberit nadgradni lavabo Variform fi 45, h=16

Top