VitrA sanitarije za kupatilo - Turska

VitrA sanitarije za kupatilo nudimo u našem salonu kupatila već preko 10 godina. Za to vreme VitrA se uvrstila među najprodavanije brendove. Razlog tome je pre svega jako prihvatljiva cena, fenomenalan dizajn i odličan kvalitet.

Proizvodnja sanitarije za kupatilo predstavlja samo jedan segment ovog koncerna. Ova mega fabrika pod istom firmom proizvodi i kade, baterije i galanteriju za kupatila. VitrA je vodeća turska fabrika sanitarije za kupatilo i jedna od najvećih u Evropi. Neka Vas ne zavara poreklo robe, jer VitrA proizvodi moderne sanitarije savremenog evropskog dizajna uz vrhunsku zapadno evropsku tehnologiju. VitrA proizvodi izvoze se u celu EU, SAD i ostatak sveta.

VitrA WC šolje i VitrA lavaboi odlikuju se vrhunskim kvalitetom porcelana i dizajnom koji parira najpoznatijim italijanskim i španskim fabrikama. Konzolne WC šolje VitrA nudi u standardnoj veličini, kao i skraćene od 48 cm, idealne za opremanje manjih kupatila. Kombinovane WC šolje, tzv monoblok WC šolje sa vodokotlićem su modernog dizajna sa keramikom koja ide skroz do zida. Ovo pored lepšeg izgleda omogućava i lakše održavanje kupatila.

U ponudi lavaboa, Vitra pored klasičnih serijskih, nudi i čitavu paletu modernih arhitektonskih lavaboa prelepog dizajna. To su tzv nadgradni lavaboi tankih, modernih ivica koji stoje na elementu i proizovde se u nekoliko dimenzija i oblika.

Dve najpoznatije i najprodavanije serije su VitrA S20 i VitrA S50. S20 je četvrtastog, dok je S50 ovalnog dizajna. VitrA Zentrum je nova serija, izuzetnog dizajna i povoljne cene koja će zadovoljiti i najprobirljivije kupce. U višu klasu sanitarija VitrA spadaju serije Integra i Sento. Obe serije imaju moderne linije i jako elegantan dizajn, dok je VitrA Aria retro linija prohujalih vremena. Ove sanitarije nose oznaku HYGIENE, koja označava specijalnu glazuru porcelana koja sprečava taloženje kamenca.

Sve gore navedene serije VitrA sanitarije za kupatilo imamo stalno na stanju u našem salonu kupatila. Ostale serije ove fabrike možete pogledati na https://vitraglobal.com/sanitaryware-complementary-products i preko našeg salona poručiti artikle koje želite. Pored toga na lageru uvek imamo i rezervne delove poput mehanizma za vodokotlić, WC daski kako običnih tako i sporo padajućih i ostale opreme neophodne za besprekorno funkcionisanje.

VitrA sanitarije - WC monoblok Sento Rimless

VitrA sanitarije - konzolna WC šolja Sento

VitrA sanitarije - nadgradni lavabo GEO 55x40

AKCIJA - Vitra Integra konzolna WC šolja sa slim Soft close WC daskom - poslednji komad

VitrA sanitarije - WC monoblok Integra Rimless

VitrA sanitarije - nadgradni lavabo Geo 60x40

nadgradni lavabo VitrA Geo fi 38

nadgradni lavabo crni VitrA Jewels fi 40

nadgradni lavabo VitrA Jewels bakar fi 40

nadgradni lavabo VitrA Jewels fi 40 platinum

nadgradni lavabo VitrA Jewels 60x40

nadgradni lavabo VitrA Jewels 40x40 crno beli

VitrA sanitarije - serija S20

VitrA S20 lavabo 65 i 85 cm

VitrA S20 WC šolja monoblok

VitrA S50 konzolna WC šolja i bide

VitrA S50 monoblok WC šolja

VitrA Zentrum monoblok WC šolja

VitrA sanitarije - serija Aria

ugradni lavabo Vitra 55x45 četvrtasti

podgradni lavabo Vitra 48 cm četvrtasti

ugradni lavabo ovalni VitrA

podgradni lavabo VitrA okrugli 52cm

VitrA sanitarije - lavabo Kale Nordic 60x50

VitrA Kale Zero rimless konzolna WC šolja sa soft close daskom

VitrA lavabo nadgradni Kale Pro B fi 40

VitrA lavabo nadgradni Kale Pro B 40x40

VitrA lavabo T4 60 i 70 cm

VitrA WC šolja konzolna T4

VitrA lavabo Kale Eternal 50x50

Top