Spoljne pločice NovaBell - Italija

Spoljne pločice italijanske fabrike NovaBell predstavljaju osnovu naše ponude kada su u pitanju pločice za oblaganje podova. Početak NovaBella seže u pedesete godine prošlog veka. Tada je gospodin Silvio Bellei, kasnije osnivač ove fabrike, radio u to vreme u većim fabrikama. Njih je unapredio i uzdigao svojim znanjem i entuzijazmom. Stoga, 1988 godine odlučuje se da osnuje sopstvenu fabriku u kojoj će na bazi svog znanja i iskustva proizvoditi spoljne pločice. Od tada Novabell se nalazi u samom vrhu italijanskog tržišta keramičkih pločica. Fabrika konstantno, uz očuvanje i unapredjenje kvaliteta prati najnovije trendove iz domena proizvodnje keramike. Uvode se novine poput digitalne štampe i proizvodi širok dijapazon formata keramike. Kompletan asortiman fabrike možete pogledati na sajtu http://www.novabell.it i poručiti nešto što naš salon keramike eventualno nema na stanju. Rokovi isporuke su jako kratki, kreću se do 15 dana od dana porudžbine.

Spoljne pločice i granitne pločice za vanjska oblaganja gres porcellanato su segment za šta je NovaBell specijalizovan. Ta vrsta keramičkih pločica odlikuje se većom izdržljivošću na habanje i na niske temperature. Ovo je jako bitno kada je u pitanju opremanje lokala i poslovnih prostora, kao i objekata koji trpe svakodnevnu veliku eksploataciju. Tu pre svega mislimo na kliničke centre, tržne centre, pozorišta i mnogobrojne druge slične objekte sa velikim protokom ljudi.

U ponudi su spoljne pločice većih formata – 30×60, 60×60, 45×90, 60×120. Kod izbora boja prednjače nijanse sive, terakote, bež i braon boje, koje podsećaju na prirodne materijale. Dezeni u kojima se proizvode ove keramičke pločice su mnogobrojni. U ponudi su obične jednobojne prošarane pločice, preko imitacija mermera, kamena, drveta i ostalih materijala.

Keramičke pločice Novabell Avant Basalt

keramičke pločice Avant Basalt 60x60

Keramičke pločice Novabell Avant Bone

keramičke pločice Avant Bone 60x60

Keramičke pločice Novabell Walking artic

keramičke pločice Walking Artic 60x60

Keramičke pločice Novabell Walking desert

keramičke pločice Walking Desert 60x60

Keramičke pločice Novabell Zermatt 60x60

keramičke pločice Novabell Zermatt 60x60

Keramičke pločice mozaik Novabell Elements

keramicke plocice mozaik Novabell Elements

Top