Spoljne pločice NovaBell - Italija

Spoljne pločice italijanske fabrike NovaBell predstavljaju osnovu naše ponude kada su u pitanju pločice za oblaganje podova. Počeci fabrike NovaBell sežu u pedesete godine prošlog veka. Tada je gospodin Silvio Bellei, kasnije osnivač ove fabrike, radio u to vreme, u većim fabrikama. Njih je unapredio i uzdigao svojim znanjem i entuzijazmom. Stoga, 1988 godine odlučuje se da osnuje sopstvenu fabriku u kojoj će na bazi svog znanja i iskustva proizvoditi spoljne pločice. Od tada Novabell se nalazi u samom vrhu italijanskog tržišta keramičkih pločica. Fabrika konstantno, uz očuvanje i unapredjenje kvaliteta prati najnovije trendove iz domena proizvodnje keramike. Uvode se novine poput digitalne štampe i proizvodi širok dijapazon formata keramike. Kompletan asortiman fabrike možete pogledati na sajtu http://www.novabell.it i poručiti nešto što naš salon keramike eventualno nema na stanju. Rokovi isporuke su jako kratki, kreću se do 15 dana od dana porudžbine.

Spoljne pločice i granitne pločice za vanjska oblaganja gres porcellanato su segment za šta je NovaBell specijalizovan. Ta vrsta keramičkih pločica odlikuje se većom izdržljivošću na habanje i na niske temperature. Ovo je jako bitno kada je u pitanju opremanje lokala i poslovnih prostora, kao i objekata koji trpe svakodnevnu veliku eksploataciju. Tu pre svega mislimo na kliničke centre, tržne centre, pozorišta i mnogobrojne druge slične objekte sa velikim protokom ljudi.

U ponudi su spoljne pločice većih formata – 30×60, 60×60, 45×90, 60×120. Kod izbora boja prednjače nijanse sive, terakote, bež i braon boje, koje podsećaju na prirodne materijale. Dezeni u kojima se proizvode ove keramičke pločice su mnogobrojni. U ponudi su obične jednobojne prošarane pločice, zatim pločice imitacija mermera, pločice imitacija kamena, drveta i ostalih materijala.

Pločice imitacija kamena u poslednje vreme su jako popularne. Rade se kao manji i veći komadi umetnutog kamena. Tehnologija je toliko uznapredovala da kupac ima utisak da se radi o pravom kamenu. Ove pločice su otporne na mraz i najčešće se koriste za podna oblaganja bašti kuća i restorana.

spoljne pločice Novabell - Avant Basalt 60x60

spoljne pločice Novabell - Avant Bone 60x60

spoljne pločice Novabell - Walking artic 60x60

spoljne pločice Novabell - Walking desert 60x60

spoljne pločice Novabell - Zermatt 60x60

spoljne pločice Novabell - Miranda Crema imitacija kamena

Top