Tuš kabine Minotti - Kina

Tuš kabine beograd su preplavili razni niskobudžetni i nekvalitetni modeli kinsekih proizvodjača. Radi se o najjeftinijim modelima tuš kabina koje se proizvode u Kini od najlošijih materijala i koje mogu trajati godinu, dve. Slaba kupovna moć doprinela je da se iz Kine u Srbiju najviše uvoze ove tuš kabine lošeg kvaliteta. Time je Kina nezasluženo stekla imidž lošeg i nekvalitetnog izvoznika, a ona nudi mnogo više u raznim gradacijama kvaliteta. Moguće je kupiti tuš kabine beograd od najlošijih do Premium modela, koji se izvoze na evropska i američko tržište.

Tuš kabine beograd Minotti predstavljaju takozvanu zlatnu sredinu, sa odličnim odnosom cena – kvalitet. Radi se o brendiranom kineskom proizvodjaču, koji proizvodnju obavlja pod kontrolom kvaliteta i koji ima podršku i rezervne delove. Minotti je značajno unapredio kvalitet i dizajn svojih proizvoda, od svojih početaka 1998 godine do danas.

Tuš kabine beograd Minotti proizvode se od kaljenog sigurnosnog stakla u dva nivoa kvaliteta. U pitanju su tuš kabine od 4mm i 5mm debljine stakla koja stoje u hromiranim profilima. Dimenzije u ponudi su mnogobrojne: kockasti modeli 80×80 i 90×90, pravougaoni modeli 70×100 i 80×120, polukružni modeli R80, R90, R100 i polukružni model 80×120 cm. Tuš kabine od 80 i 90 cm proizvode se i u mat i u providnom kaljenom staklu, a ostali samo u mat varijanti. Modeli od 5 mm imaju duple lagere na gornjem profilu, dok je na donjem profilu skidajući lager koji omogućava odmicanje stakla radi čišćenja.

Ono što Minotti izdvaja od ostalih kineskih proizvodjača pored kvaliteta je i stalna obezbedjenost rezervnih delova. Upravo to je boljka mnogih proizvodjača, jer kad propadne banalna stvar poput lagera, tuš kabinu možete baciti. U našem salonu kupatila uvek imamo originalne Minotti rezervne delove poput lagera, rezervnih stakala, magnet lajsni, ručica i drugo. Sve gore pomenute tuš kabine imamo stalno na lageru i možete ih dobiti na kućnu adresu odmah.

tuš kabine beograd

Tus kabine Minotti 80x80 i 90x90 - 5mm mat staklo

tuš kabine beograd

Tus kabine Minotti 80x80 i 90x90 - 5mm providno staklo

tuš kabine beograd

Tus kabine Minotti R80 i R90 - 5mm mat staklo

tuš kabine beograd

Tus kabine Minotti R80 i R90 - 5mm providno staklo

tuš kabine beograd

Tus kabine Minotti R90 duboka - 5mm

tuš kabine beograd

Tus kabine Minotti duboka R90 - 5mm

tuš kabine beograd

Tus kabine Minotti 70x100 - 4mm

tuš kabine beograd

Tus kabine Minotti 80x120 - 5mm

tuš kabine beograd

Tus kabine Minotti R 100 - 5mm

tuš kabine beograd

Tus kada i kabina Minotti R 100 cm

tuš kabine beograd

Tus kada i kabina 80x120 polukruzna sa sedistem - 4mm

tuš kabine beograd

Tus kabine Minotti R80 i R90 - 4mm mat staklo

Top