Zidane tuš kabine i tuš kabine po meri

Zidane tuš kabine postaju sve češći izbor kupaca kada su u pitanju moderna kupatila. Postoje dva razloga za to: estetika i funkcionalnost. Na polju estetike dominantan je uticaj minimalizma, to jest opremanja sa što manje detalja. S druge strane ove kabine su funkcionalne jer su obično u ravni poda, čime je ulazak i izlazak lakši.

Zidane tuš kabine prave se od podnih keramičkih pločica u ravni poda ili sa blago odignutom soklom koja oivičava prostor za tuširanje. Još jedna prednost ovih tuš kabina je prilagodjavanje prostora i njegova maksimalna iskorišćenost. Naime, kod zidanih tuš kabina niste ograničeni formatom, to jest dimenzijama tuš kade koje fabrike nude. Umesto toga, u prilici ste da uzmete od raspoloživog prostora maksimum i da ga prilagodite Vašim potrebama. Takodje ni oblik nije bitan, pa tako Vaš prostor za tušitanje može biti trouglast, petougaoni, u delu gde imate neki ispust u zidu…i slično.

Zidane tuš kabine jako su funkcionalne kod starijih korisnika i kod osoba sa invaliditetom. Ovo iz razloga što nije potreban nikakav napor podizanja noge i preskakanja prilikom ulaska. Jako bitna stvar kod ove vrste kabina jeste sistem odvoda vode. Prvo, zbog nepostojanja tuš kadice neophodno je i jako bitno savršeno uraditi hidroizolaciju na podu. Potom, preporučljivo je uraditi sistem odvoda vode sistemom tuš kanalica, jer klasičan slivnik nije dovoljan zbog nedovoljne propusnosti. Više o ovome možete videti na našem sajtu na stranama ACO tuš kanalice i AlcaPlast tuš kanalice.

Salon kupatila BG-Sanitarija bavi se i izradom tuš kabina po meri, to jest paravana po meri. Ukoliko Vaš prostor za tuširanje nije u fabričkim standardima, nećete moći da nadjete odgovarajuću zaštitu. Stoga, najbolje rešenje je izrada tuš kabine po meri, u čemu naš salon kupatila ima bogato iskustvo. Naše stručno osoblje izlazi na teren i uzima mere prostora koji treba da se zaštiti. U stanju smo da ispunimo svaki Vaš zahtev, nevezano za dimenzije, uglove, kosine, način otvaranja i slično.

Tuš kabine po meri za zidane tuš kabine izradjuju se od pleksiglasa i od kaljenog stakla debljine 4mm, 6mm i 8mm. Od izbora materijala zavisi i cena, u koju je uključen i transport i montaža kabine. Vi birate način otvaranja kabine, koji može biti klizni i na šarke. Rok izrade je 15 dana uz obezbedjene rezervne delove i servisnu podršku.

Zidane tuš kabine

Zidane tuš kabine po meri - 70x70 na šarke 8mm

Zidane tuš kabine

Zidane tuš kabine po meri - kosina 8mm na šarke

Zidane tuš kabine

Zidane tuš kabine po meri - kosina 8mm na šarke

Zidane tuš kabine

Zidane tuš kabine po meri - paravan 125 na šarke 8 mm

Zidane tuš kabine

Zidane tuš kabine po meri - paravan 155cm-8mm klizni

Zidane tuš kabine

Zidane tuš kabine po meri - walk in paravan 140x200h 8mm

Zidane tuš kabine

Zidane tuš kabine po meri 70x90 na šarke 8mm

Zidane tuš kabine

Zidane tuš kabine po meri 90x100 - 8mm klizna

Zidane tuš kabine

Zidane tuš kabine po meri 95x95 - 8mm klizna

Zidane tuš kabine

Zidane tuš kabine po meri 130x70 - 8mm klizna

Zidane tuš kabine

Zidane tuš kabine po meri 140 cm sa 2 fixa - 8mm klizna

Zidane tuš kabine

Zidane tuš kabine po meri fix 30+90 na šarke 8mm

Zidane tuš kabine

Zidane tuš kabine po meri fix 45+50 na šarke 8mm

Zidane tuš kabine

Zidane tuš kabine po meri fix+šarke 90 8mm

Zidane tuš kabine

Zidane tuš kabine po meri fix+šarke 110 8mm

Zidane tuš kabine

Zidane tuš kabine po meri - paravan 85 trodelni pleksiglas

Zidane tuš kabine

Zidane tuš kabine po meri - paravan 95 trodelni pleksiglas

Zidane tuš kabine

Zidane tuš kabine po meri - paravan 150 pleksiglas

Top