Akrilne tuš kade Roper - Srbija

Akrilne tuš kade Roper predstavljaju novitet na našem tržištu, a samim tim i u  ponudi našeg salona kupatila. Reč je o fabrici čija je primarna proizvodna delatnost ormarići za kupatilo i kupatilski nameštaj. Program proizvodnje kada i tuš kada firma uvodi 2015 godine. Zahvaljujući savremenim mašinama i kvalitetnoj uvoznoj sirovini vrlo brzo se rangira u sam vrh domaće proizvodnje u ovom segmentu.

Akrilne tuš kade ovog proizvodjača prave se sa završnim slojem uvoznog nemačkog akrila. On tuš kadi obezbedjuje gipkost, sjaj i lakoću održavanja. Dno tuš kade ojačano je drvenom pločom umotanom u specijalnu smesu staklene vune i veštačke smole, koje sve zajedno obezbedjuju njenu čvrstinu. Tuš kade se proizvode kao obične ugradne, i kao samostojeće za postavku na gotove keramičke pločice.

Ugradne akrilne tuš kade su kadice koje se ugradjuju u prethodno pripremljenu cementnu košuljicu. One se sa strane se oblažu keramičkim pločicama uz ostavljanje revizionog otvora za pristup sifonu. Prednost ovih tuš kada je niža cena, dok je nedostatak što prilikom demontaže je neophodno rušenje.

Samostojeće ili takozvane Lux akrilne tuš kade predstavljaju komforno rešenje za postavku Vašeg prostora za tuširanje. Ove tuš kade uz sve gore opisano imaju još metalnu konstrukciju sa donje strane kao dodatno ojačanje, štelujuće nogice za regulaciju visine tuš kade i njeno postavljanje na podne pločice, kao i bočne obloge. Ove bočne obloge zamenjuju opšivanje keramičkim pločicama, i one su demontažne, što znači da se lako skidaju za pristup sifonu. Najveća prednost ovih tuš kada je jako laka demontaža i zamena tuš kade bez ikakvog rušenja u kupatilu.

Roper proizvodi sve gore pomenute akrilne tuš kade u dve osnovne dimenzije, 80×80 i 90×90, kao i polukružne modele R80 i R90. Ova dva polukružna modela proizvode se u dve visine. Plitki model je visine 15 cm, dok je duboki model visine 40 cm sa sedištem u uglu.

Sve tuš kade imamo stalno na zalihama i možete ih kupiti u našem salonu kupatila. Takodje, obezbedjena je servisna mreža, rezervni delovi i garancija na kade u trajanju od 5 godina.

Tus kada akrilna Roper 80x80

Tus kada akrilna Roper 80x80

Tus kada akrilna Roper 90x90

Tus kada akrilna Roper 90x90

Tus kada akrilna Roper R80

Tus kada akrilna Roper R80

Tus kada akrilna Roper R90

Tus kada akrilna Roper R90

Tus kada akrilna Roper R80 DUBOKA

Tus kada akrilna Roper R80 DUBOKA

Tus kada akrilna Roper R90 DUBOKA

Tus kada akrilna Roper R90 DUBOKA

Top