Geberit Sestra tuš kade kamene - Švajcarska

Geberit tuš kade kamene predstavljaju novitet u ponudi renomiranog švajcarskog giganta. Posle osvajanja tržišta uvođenjem neprevaziđenog ugradnog vodokotlića i nove linije sanitarija, Geberit 2019 godine u svoj proizvodni program uvodi i tuš kade. Kao i u ostalim kategorijama proizvoda, Geberit kamene tuš kade odlikuju se besprekornim kvalitetom i vrhunskim dizajnom.

Ove tuš kade koje nose naziv Geberit SESTRA, izrađene su od kamene smole – mešavine pravog drobljenog kamena i veštačkih sintetičkih materijala. Gornja vidljiva površina je prelepog dizajna sa efektom kamena, koja pored estetike pruža i sigurnosna antislip (protivklizna) svojstva.  Dizajn tuš kadica je jako jednostavan i elegantan, sa inovativnim tehničkim detaljima.

Geberit Sestra tuš kade mogu se postaviti bilo na gotove keramičke pločice ili ugraditi da budu u ravni poda. Tuš kade Sestra proizvode se u više modela i puno dimenzija, pa mogu zadovoljiti sve zahteve, bilo da renovirate staro kupatilo ili za nove projekte. Ova nova generacija tuš kada je debljine samo 4 cm, pa se odlično uklapaju u moderne minimalističke enterijere.

Geberit Sestra tuš kade proizvode se u 3 boje: bela, siva i grafitna (antracit, tamno siva). Sve tri boje dostupne su u puno dimenzija kvadratnog i pravougaonog oblika: 90×90, 100×80, 100×90, 120×80, 120×90, 140×80, 140×90, 160×80 i 160×90.

Geberit sifon za Sestra tuš kade potpuno je integrisan ispod nje i odlikuje se velikom propusnom moći. Elegantan poklopac je iste boje i dizajna kao i sama tuš kada i diskretno se utapa u nju, skrivajući odvod koji se proteže duž širine tuš kade. Uklanjanjem poklopca lako se pristupa odvodu radi čišćenja i održavanja.

Geberit tuš kade kamene - BELA boja, puno dimenzija

Geberit Sestra kamena tuš kada - SIVA boja, puno dimenzija

Geberit tuš kade Sestra - ANTRACIT boja, puno dimenzija

Geberit tuš kada Sestra 90x90 - siva, bela i antracit

Geberit Sestra tuš kada kamena 100x80 - bela, siva i antracit boja

Geberit Sestra 100x90 - antracit, bela i siva boja

Geberit tuš kada Sestra 120x80 - siva, bela i grafit boja

Geberit Sestra tuš kade 120x90 - bela, siva i antracit

Geberit tuš kade kamene 140x80 - bela, siva i antracit

Geberit tuš kade kamene 140x90 - siva, bela i antracit

Geberit Sestra tuš kada kamena 160x80 - bela, siva i antracit

Geberit tuš kada Sestra 160x90 - bela, siva i antracit

Top