Tuš kadice akrilne Aquaestil - Hrvatska

Tuš kadice hrvatskog proizvodjača Aquaestil izradjene su od najkvalitetnijih materijala, to jest od sanitarnog akrila i ABS plastike. Potvrda kvaliteta je i činjenica da Aquaestil proizvodi i deo asortimana za čuvenog italijanskog giganta Jacuzzi. Stoga, fabrika Aquaestil daje 5 godina garancije na sve svoje proizvode. Za kupce je obezbedjen servis i rezervni delovi za sve vreme trajanja garantnog roka, a i duže od toga.

Tuš kadice akrilne Aquaestil proizvode se u 2 varijante: obične kadice za ugradnju i samostojeće kadice za postavku na gotove keramičke pločice. Obe ove vrste kadica su istog kvaliteta, razlikuje se samo način ugradnje. Kompletan program fabrike možete pogledati na https://www.aquaestil.hr/hr/proizvodi/tus-kade.html

Obične ugradne tuš kadice, kako sama reč kaže, ugradjuju se u pripremljenu košuljicu i sa bokova se obzidjuju keramičkim pločicama. Ove tuš kade su jeftinije, ali im je mana što kad se trebaju skidati (menjati) moraju se rušiti.

Samostojeće tuš kadice, tzv. Lux ili nasadne, pored same kadice uključuju još i ojačanu metalnu konstrukciju na kojoj stoje. Tu su i štelujuće nogice za postavku na keramičke pločice . Sa prednje i bočne strane su akrilni paneli (obloge), tako da nije potrebno opšivanje keramikom sa strane. Ove tuš kade se jako lako postavljaju, i takodje jako lako skidaju prilikom zamene u kupatilu. Takodje, bitno je napomenuti da su bočni akrilni paneli skidajući, to jest demontažni, čime se obezbedjuje lak pristup sifonu prilikom eventualnih intervencija.

Akrilne tuš kade Aquaestil proizvode se u nekoliko dimenzija, čime su prilagodljive kako za manja, tako i za veća kupatila. U standardnoj visini proizvode se u sledećim formatima: 70×70, 75×90, 75×140, 80×80, 80×120, 90×90, kao i polukružni modeli R80 i R90. Pored standardne visine, Aquaestil se može pohvaliti i dubokim tuš kadama od 50 cm. Ove tuš kadice možete birati da budu sa i bez sedišta, i to u formatima 80×80, R80, 80×90, 90×90 i R90. Ono po čemu je Aquaestil jedinstven na tržištu jeste upravo ponuda gore navedenih kockastih dubokih tuš kada.

Tuš kadice

Tus kada akrilna Aquaestil Odra 70x70

Tuš kadice

Tus kada akrilna Aquaestil Odra 75x90

Tuš kadice

Tus kada akrilna Aquaestil Odra 75x140

Tuš kadice

Tus kada akrilna Aquaestil Odra 80x80

Tuš kadice

Tus kada akrilna Aquaestil Odra 80x120

Tuš kadice

Tus kada akrilna Aquaestil Lonja R80

Tuš kadice

Tus kada akrilna Aquaestil Odra 90x90

Tuš kadice

Tus kada akrilna Aquaestil Lonja R90

Tuš kadice

Tus kada akrilna Aquaestil Krapina DUBOKA 90X90 BEZ sedista

Tuš kadice

Tus kada akrilna Aquaestil Krapina DUBOKA 90x90 sa sedistem

Tuš kadice

Tus kada akrilna Aquaestil Cikola R80 i R90 DUBOKA bez sedista

Tuš kadice

Tus kada akrilna Aquaestil Cikola R90 DUBOKA sa sedistem

Top