Sanitarije za kupatilo VitrA - Turska

Sanitarije za kupatilo VitrA nudimo u našem salonu kupatila više od sedam godina. Za to vreme VitrA se uvrstila među najprodavanije brendove. Razlog tome je pre svega jako prihvatljiva cena, fenomenalan dizajn i odličan kvalitet.

Sanitarije za kupatilo predstavljaju samo jedan deo ovog koncerna. Ova mega fabrika pod istom firmom proizvodi i kade, baterije i galanteriju za kupatila. VitrA je vodeća turska fabrika sanitarije za kupatilo i jedna od najvećih u Evropi. . Neka Vas ne zavara poreklo robe, jer VitrA proizvodi moderne sanitarije savremenog evropskog dizajna uz vrhunsku zapadno evropsku tehnologiju. Sanitarije za kupatilo VitrA izvoze se u celu EU, SAD i ostatak sveta.

VitrA WC šolje i VitrA lavaboi odlikuju se vrhunskim kvalitetom porcelana i dizajnom koji parira najpoznatijim italijanskim i španskim fabrikama. Konzolne WC šolje Vitra nudi u standardnoj veličini, kao i skraćene od 48 cm, idealne za opremanje manjih kupatila. Kombinovane WC šolje, tzv monoblok WC šolje sa vodokotlićem su modernog dizajna sa keramikom koja ide skroz do zida. Ovo pored lepšeg izgleda omogućava i lakše održavanje kupatila.

U ponudi lavaboa, Vitra pored klasičnih serijskih, nudi i čitavu paletu modernih arhitektonskih lavaboa prelepog dizajna. To su tzv nadgradni lavaboi tankih, modernih ivica koji stoje na elementu i proizovde se u nekoliko dimenzija i oblika.

Dve najpoznatije i najprodavanije serije su VitrA S20 i VitrA S50. S20 je četvrtastog, dok je S50 ovalnog dizajna. VitrA Zentrum je nova serija, izuzetnog dizajna i povoljne cene koja će zadovoljiti i najprobirljivije kupce. VitrA T4  je moderna serija oštrih linija i svedenog dizajna, dok je VitrA Aria retro linija prohujalih vremena.

Sve gore navedene serije sanitarije za kupatilo VitrA držimo stalno na stanju u našem salonu kupatila. Ostale serije ove fabrike možete pogledati na https://vitraglobal.com/sanitaryware-complementary-products i preko našeg salona poručiti artikle koje želite. Pored toga na lageru uvek imamo i rezervne delove poput mehanizma za vodokotlić, WC daski kako običnih tako i sporo padajućih i ostale opreme neophodne za besprekorno funkcionisanje.

Konzolna WC šolja i bide VitrA S20 - 48 cm

lavabo za kupatilo VitrA S20 - 65 i 85 cm

WC šolja monoblok VitrA S20 - 62 cm

WC šolja konzolna i konzolni bide VitrA S50 - 48 cm

Monoblok WC šolja i bide VitrA S50 - 61 cm.

WC monoblok VitrA - Zentrum 60 cm.

Nadgradni lavabo VitrA Geo fi 38 cm

Nadgradni lavabo Vitra Geo četvrtasti 60x40

Nadgradni lavabo VitrA Jewels 40x40 crno beli

Nadgradni lavabo VitrA Jewels 60x40

Nadgradni lavabo VitrA Jewels fi 40 platinum

Nadgradni lavabo VitrA Jewels fi 40 crni

podgradni lavabo VitrA kvadratni 48cm

podgradni lavabo VitrA ovalni 52 cm

ugradni lavabo VitrA kvadratni 55x45

lavaboi VitrA T4 - 60x47 i 70x47

lavabo Vitra T4 - 80x47 asimetrični

WC šolja konzolna VitrA T4

lavabo VitrA Kale Eternal 50x50

lavabo VitrA Kale Nordic 60x50

WC šolja konzolna rimless Zero Kale SA soft close daskom

nadgradni lavabo Vitra Kale Pro B fi 40

nadgradni lavabo VitrA Kale Pro B 40x40

Vitra - retro serija Aria

Top