Laufen sanitarije za kupatila - Švajcarska

Laufen sanitarije za kupatila – švajcarska preciznost u Vašem kupatilu – da li je potrebno još nešto reći o kvalitetu ove fabrike sanitarija? Laufen WC šolje, Laufen lavaboi, Laufen bidei izrađeni po preciznoj švajcarskoj tehnologiji kao i njihovi satovi.

Laufen je jedna od najstarijih evropskih fabrika sanitarije za kupatila, osnovana još krajem 19. veka. Pored perfekcionizma u izradi, odlikuju se savršenim dizajnom i funkcionalnošću. U okviru Laufen group danas posluje još nekoliko renomiranih fabrika, među kojima je najpoznatija češka Jika.

Fabrika Laufen je razvila puno modela, serija u svojoj gami proizvoda sanitarije za kupatila.

Laufen Pro je najjednostavnija linija ovog proizvođača. Međutim, pojam najjednostavnija kod Laufena ima drugačije značenje. Ova serija bi kod drugih proizvođača spadala u srednju, možda i višu klasu. Reč je o liniji prefinjenog dizajna, masivne izrade koja odiše luksuzom. U ponudi su konzolne WC šolje sa skrivenim kačenjem, podne WC šolje Back to Wall koje idu skroz do zida i veliki izbor lavaboa različitih dimenzija. U okviru Laufen Pro serije izdvajamo 2 podserije. Laufen Pro New je serija ovalnog, sfernog dizajna, dok je Laufen Pro S serija blago zaobljenog kockastog dizajna.

Laufen Living je viša klasa, za kupce koji vole potpuno kockasti dizajn oštrih linija. Laufen Palomba je serija koja uz svedene linije WC šolja nudi veliki izbor lavaboa, klasičnih, nadgradnih i ugradnih.

Laufen Alessi je najskuplja serija, slobodno možemo reći svemirskog dizajna sanitarije za kupatila. WC šolje Alessi su jako masivne, oblikom podsećaju na ogromno jaje, dok su lavaboi od punog porcelana skroz do poda kupatila.

Pored gore navedenih serija, Laufen sanitarije proizvode se u još nekoliko modela koje možete pogledati linkom na  http://www.laufen.com/wps/wcm/connect/laufen_com/en/home/  . U našem salonu kupatila BG Sanitarija gore nabrojane serije držimo stalno na stanju. Imamo i neophodne rezervne delove poput običnih i soft close WC daski i mehanizama za kotliće. Ostale serije koje nemamo na stanju možemo Vam brzo poručiti i obezbediti ukoliko su one Vaš izbor.

Laufen konzolna WC šolja Rimless + bide

Laufen lavabo nadgradni Pro A 60x40

Laufen WC šolja Pro New back to wall + bide

Laufen Pro A lavaboi 48, 55, 60 i 65 cm

Laufen lavabo Pro A 48x28

Laufen WC monoblok Pro New back to wall

Laufen Pro S lavaboi - 45, 55, 60 i 65 cm

Laufen Pro S konzolna WC šolja RimLess

Laufen sanitarije - lavabo Pro C 50x25, levi i desni

Laufen Palomba WC šolja konzolna RimLess

Nadgradni lavabo Laufen Palomba 52x38

Laufen sanitarije - lavabo Palomba 80x50

Laufen Pro B nadgradni lavabo fi 42

Laufen Pro B nadgradni lavabo 52x39

Laufen WC šolja konzolna Palace

Laufen sanitarije - lavaboi Living City 50, 60 i 80 x 46 cm

Laufen sanitarije - WC šolja konzolna Kartell

Laufen sanitarije - WC šolja konzolna Alessi

Top