Villeroy & Boch sanitarije - Nemačka

Villeroy & Boch sanitarije predstavljaju samo jedan deo asortimana ovog čuvenog nemačkog giganta keramike. U pitanju je fabrika sa tradicijom od preko 250 godina.  Svako od nas je čuo za njihov čuveni kuhinjski program, ali u našem fokusu kao salona kupatila je njihov segment koji se bavi proizvodnjom kupatilske sanitarije. Kompanija Villeroy & Boch predstavlja kvalitet bez kompromisa sa velikim brojem modela, od klasičnih do modernih.

Villeroy & Boch je razvio puno modela u okviru svoje palete proizvoda sanitarije za kupatila. U salonu kupatila BG Sanitarija stalno nudimo četiri modela. Ukoliko Vam je za oko zapao neki od modela koji nemamo na lageru na njihovom sajtu https://www.villeroy-boch.com/bath-and-wellness.html, u stanju smo da Vam ga obezbedimo jako brzo.

Od modela koji su na lageru nudimo konzolne WC šolje, podne WC šolje i monoblokove. Villeroy & Boch lavaboe imamo u raznim dimenzijama kao zidne, ugradne i stojeće na ploči. Takođe, možemo se pohvaliti i snabdevenošću rezervnim delovima, kao i ovlašćenim monterima i serviserima ove prestižne marke kupatilske sanitarije.

Najzastupljenije i najprodavanije Villeroy & Boch sanitarije na našem tržištu su komercijalne serije Architectura i Omnia Architectura. Reč je o bazičnom modelu ove fabrike, jedan ovalnog a drugi četvrtastog oblika sa blago zaobljenim ivicama. Villeroy & Boch Subway je klasa iznad, koja se odlikuje prefinjenim dizajnom i skrivenim kačenjem konzolne WC šolje. Villeroy & Boch Avento je novija serija, modernog minimalističkog dizajna. WC daske na svim serijama možete birati kao obične antibakterijske ili soft close sporopadajuće sa mehanizmom za usporavanje. Sve ove serije imaju svoje pripadajuće lavaboe u nekoliko dimenzija, kao i bidee.

Od nezavisnih serija lavaboa izdvaja se serija Villeroy & Boch Memento. Reč je o kockastom lavabou oštrih tankih ivica u tri dimenzije. Lavaboi Villeroy & Boch potpisani kao Loop & Friends su viša klasa izuzetnog dizajna. To su nasadni lavaboi ovalnog i pravougaonog dizajna, izuzetne lepote sa porcelanskim čepom sifona, i takođe se rade u tri dimenzije.

Izborom Villeroy & Boch sanitarije oplemenićete svoje kupatilo prelepim dizajnom i besprekornom nemačkom funkcionalnošću i kvalitetom.

AKCIJA Villeroy & Boch - WC šolja konzolna Subway 2.0 SA Soft close daskom

Villeroy & Boch - Subway lavaboi 45, 50, 55 i 60 cm

Villeroy & Boch - WC šolja konzolna Architectura sa soft close wc daskom

Villeroy & Boch sanitarije - nadgradni lavabo Architectura 60x40

Villeroy & Boch sanitarije - Loop & Friends lavabo 58,5x38 cm

Villeroy & Boch sanitarije - Memento lavaboi 50, 60 i 80 cm

AKCIJA Villeroy & Boch - Omnia Architectura konzlona WC šolja SA soft close WC daskom

Villeroy & Boch sanitarije - nadgradni lavabo Omnia Architectura 60x40

Villeroy & Boch ugradni lavabo 56x40

Villeroy & Boch - Loop & Friends lavabo ovalni 58x38 i 63x43

Villeroy & Boch sanitarije - Omnia Architectura lavaboi 45, 55 i 60 cm.

Villeroy & Boch sanitarije - Avento konzolna WC šolja

Top